1 Mart 2009

1155-İkimizin Hikayesi - The Story of Us 1999 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür: Romantik
Gösterim Tarihi: 30 Haziran 2000
Yönetmen: Rob Reiner
Yapım: 1999, ABD
Süre: 94 dk.

Oyuncular :

Michelle Pfeiffer , Bruce Willis
Rita Wilson , Tim Matheson

Filmin Konusu :

İlişkileri artık iyice içeriğini kaybeden Jordan çifti, çocukları 12 yaşındaki Josh ve 10 yaşındaki Erin yaz kampındayken ayrılmaya karar verirler. Ben ve Katie çiftinin bir arada kalabilmesinin tek yolu birbiri ile olabildiği kadar az iletişim kurmaktır. Ben ve Katie birbirinden ayrı geçirdikleri zaman boyunca geçmişte çok şeyi paylaştıklarını farkederler. Yaşadıkları ortak mutluluklar onları bir araya getiren nedendir.

1154-Horton Kimi Duyuyor - Horton Hears a Who! 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Macera / Animasyon
Gösterim Tarihi : 18 Nisan 2008
Yönetmen : Jimmy Hayward , Steve Martino
Senaryo : Ken Daurio , Cinco Paul
Yapım : 2008, ABD

Seslendirenler : Jim Carrey (Horton) , Carol Burnett (Kanguru) , Will Arnett (Vlad)

Birgün fil Horton bir toz zerresinden gelen yardım çığlığı duyar. Kimseyi görmemesine rağmen ona yardım etmeye karar verir. Görünce anlar ki, toz zerreciği Kimlerşehri’nde yaşayan Kimler’in evidir. Horton, Kimler’i korumaya karar verir ama bu ona, zerrenin üzerinde herhangi bir şeyin hayatta kalabileceğini reddeden komşularının eziyetinden başka bir şey kazandırmayacaktır.

1153-Günaydin Vietnam - Goodmorning Vietnam 1987 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Dram / Komedi / Savaş
Yönetmen : Barry Levinson
Senaryo : Mitch Markowitz
Görüntü Yönetmeni : Peter Sova
Müzik : Alex North
Yapım : 1987, ABD , 121 dk.
Oyuncular : Robin Williams (Adrian Cronauer) , Forest Whitaker (Edward Garlick) , Tung Thanh Tran (Tuan) , Bruno Kirby (Lt. Steven Hauk) , J.T. Walsh (Sgt. Major Dickerson) , Chintara Sukapatana (Trinh) , Robert Wuhl (Marty Lee Dreiwitz)

Konusu :

Ünlü radyo Dj’i Adrian Cronauer, askeri radyoda Dj’lik yapması için Saigon’a getirilir. Sabahın erken saatlerinde yayın yapan Cronauer, “Günaydın Vietnam” sözleriyle açtığı programını dinleyen askerlere eğlenceli dakikalar yaşatır.

O güne kadar son derece sıkıcı yayın yapan radyo, Adrian’ın mizah anlayışı ve hippi tavırlarıyla kökünden değişir. Bu yeni durumdan oldukça memnun olan askerler, savaşla ilgili herhangi bir kötü haberin yayınlanmadığı bu programda, Adrian’ın sayesinde uzun zamandır sahip olmadıkları mutluluk ve morali bulurlar.

1152-Göklerin Hakimi - The Aviator 2005 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 18 Şubat 2005
Yönetmen : Martin Scorsese
Senaryo : John Logan
Görüntü Yönetmeni : Robert Richardson
Yapım : 2004, ABD / Japonya , 170 dk.

Oyuncular :

Leonardo DiCaprio (Howard Hughes) , Kate Beckinsale (Ava Gardner) , Cate Blanchett (Katharine Hepburn) , Kelli Garner (Faith Domergue) , Adam Scott (Johnny Meyer) , Gwen Stefani (Jean Harlow) , Ian Holm (Profesör Fitz) , Alan Alda (Senatör Ralph Owen Brewster) , Alec Baldwin (Juan Trippe) , Willem Dafoe , John C. Reilly (Noah Dietrich)

1151-Gol 2 - Goal 2 2007 Türkçe Dublaj DVDRip









Oyuncular :

Kuno Becker (Santiago), Alessandro Nivola (Gavin), Anna Friel (Roz), Stephen Dillane (Glen), Rutger Hauer (Rudi Van Der Merwe), Frances Barber (Carol Harmison), David Beckham (Himself), Miriam Colon (Mercedes), Kieran O\’Brien (Hughie McGowan), Leonor Varela (Jordana Garcia)

Konusu:

Futbolcu Santiago Munez’in (Kuno Becker) hikayesi, dinamik ve aksiyon dolu bu muhteşem film ile devam ediyor. Newcastle United’ın popüler oyuncusu, her futbolcunun rüyası Real Madrid’e transfer olunca, UEFA Avrupa Şampiyonluğuna giden zorlu mücadelede, David Beckham, Zinedine Zidane, Raul, Guti ve Iker Casillas gibi dev oyuncularla aynı sahada oynama şansını yakalar. Zafer, alkış ve para ile tanışan Santiago, aynı zamanda başarının çirkin yüzünü de keşfeder – tüm ömrü boyunca uğruna çalıştığı ve sevdiği her şeyi kaybetme tehlikesiyle karşı karşıyadır. Gerçek futbol efsaneleri ve gerçek maçlarda çekilmiş futbol sahneleri ile goal II: Bir rüyayı yaşamak.

1150-Gladyatör - Gladiator 2000 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Aksiyon / Macera / Dram / Tarihi
Gösterim Tarihi : 19 Mayıs 2000
Yönetmen : Ridley Scott
Senaryo : John Logan , William Nicholson , David Franzoni
Görüntü Yönetmeni : John Mathieson
Müzik : Hans Zimmer , Lisa Gerrard
Yapım : 2000, ABD / İngiltere , 155 dk.

Oyuncular :

Russell Crowe (Maximus) , Joaquin Phoenix (Commodus) , Connie Nielsen (Lucilla) , Oliver Reed (Proximo) , Richard Harris (Marcus Aurelius) , Derek Jacobi (Gracchus) , Djimon Hounsou (Juba) , David Schofield (Falco) , John Shrapnel (Gaius) , Tomas Arana (Quintus) , Ralf Moeller (Hagen)

Konu :

General Maximus’un imparatorluk içerisinde yükselmesi karşısında kıskançlığa kapılan tahtın varisi Commodus, general ile ailesinin derhal öldürülmesi emrini çıkarır. Ölümden zor kurtulan Maximus’u artık kölelik yaşamı beklemetedir. Arenaya gönderilerek orada bir gladyatör olarak eğitilir. Yıllar sonra Roma’ya geri döndüğünde tek bir amacı vardır. Yeni İmparator Commodus’u öldürerek karısıyla oğlunun katledilmesinin intikamını almak…

Maximus arenalarda geçen yılları boyunca çok önemli bir gerçeği öğrenmiştir. İmparatorun gücü ne kadar fazla olursa olsun halkın iradesi ondan çok daha güçlüdür ve intikamını alabilmenin tek yolu imparatorluğunun en büyük kahramanı olabilmekten geçmektedir.

Roma’daki büyük Colloseum Arenası’nın tam ortasında durmakta olan Romalı gladyatör, bakışları imparatorun locasına dikilmiş halde kararı beklemektedir. Yaşamın ve ölümün gücünü elinde bulunduran imparatorun baş parmağı havaya kalkmış durumdadır. Ucunun aşağıya dönmesiyle birlikte imparatorluğun acımasız yasaları işleyecek ve yendiği rakibini öldürmesi için gladyatöre gerekli sinyali vermiş olacaktır.

1149-Generalin Kızı - The General’s Daughter 1999 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 17 Aralık 1999
Yönetmen : Simon West
Yapım : 1999, ABD
Süre : 111 dk.

Oyuncular :

John Travolta , Madeleine Stowe , James Cromwell
Timothy Hutton , Leslie Stefanson

Filmin Konusu :

General Campbell’in güzel kızı bir gün askeri kışlanın eğitim alanında ölü bulunur. Bu olayın üzerindeki esrar perdesini çözmek için ordunun kriminal araştırma bölümünden görevli memur Paul Brenner ile Sara Sunhill görevlendirilir.

Cinayetin meydana geldiği askeri kışlada generalin kendisi de dahil olmak üzere herkes zan altındadır. Olayların araştırılmaya başlanması, çok daha karmaşık bir sır perdesinin aralanmasına sebep olacaktır.

1148-Geçmişin Gölgesinde - American History X 1999 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür: Dram
Gösterim Tarihi: 9 Nisan 1999
Yönetmen: Tony Kaye
Yapım: 1998, ABD
Süre: 118 dk.

Oyuncular :

Edward Norton , Edward Furlong , Fairuza Balk
Beverly D’Angelo , Avery Brooks , Jennifer Lien
Ethan Suplee , Stacy Keach , Elliott Gould

Filmin Konusu :

Babasının katilini bulup öldürme hırsıyla dolu olan Derek, tüm şiddetini dışarıya yansıtır. Oturduğu bölgede kurulan beyaz hareketin lideri olur. Son derece zeki olan Derek, bu zekasını kasabayı karıştırmak için kullanmaktadır. Bir gün başına fena bir dert alır; birini öldürür ve hapse girer.