23 Haziran 2008

167-Örümcek Adam 3 - Spider-Man 3 Türkçe Dublaj/DVDRip













Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Aksiyon / Çizgi Roman
Gösterim Tarihi : 4 Mayıs 2007
Yönetmen : Sam Raimi
Senaryo : Alvin Sargent , Sam Raimi , Ivan Raimi , Steve Ditko (Kitap) , Stan Lee (Kitap)
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 2007, ABD , 140 dk.


Oyuncular

Tobey Maguire (Peter Parker/Örümcek-Adam) , Kirsten Dunst (Mary Jane Watson) , James Franco (Harry Osborn) , Thomas Haden Church (Flint Marko/Sandman) , Topher Grace (Eddie Brock) , Bryce Dallas Howard (Gwen Stacy)

Özel hayatı ve Örümcek Adam kimliğinin getirdiği sorumluluklar arasında bir denge kurmaya çalışan Peter Parker, sonunda hayatını bir düzene oturtmayı başarmıştır. Fakat Örümcek Adam olmak kolay değildir; kendisini bekleyen tehlikelerden habersiz hayatını sürdürürken tüm varlığını tehdit edecek olan büyük tehlike adım adım yaklaşmaktadır.

Kendine olan güveni ve kibiri çok fazla artmaya başlayan Peter, davranışları ile onu seven herkesi gittikçe üzmeye başlar. Örümcek Adam'ın en tehlikeli düşmanlarından Venom ve Kum Adam saldırmak için tüm güçlerini toplamak üzere iken Peter'ın gereğinden fazla güvenli ve kibirli tavırları, onu ve sevdiklerini büyük bir tehlike altına atacaktır.

Örümcek Adam ve Örümcek Adam 2 filmlerinde olduğu gibi kamera arkasında yine Sam Raimi'nin olduğu Örümcek Adam 3, Örümcek Adam karakterinin derinlerine inmeye devam ediyor. Peter Parker, hayatının en büyük mücadelesi ile karşı karşıyadır; öyle bir mücadele ki, düşmanı da yanlızca kendisidir...