24 Ağustos 2008

508-Çılgın Haftasonu (2005) Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Komedi / Gerilim
Gösterim Tarihi : 19 Ağustos 2005
Yönetmen : Pat Holden
Senaryo : Tad Safran
Görüntü Yönetmeni : Brian Pearson
Müzik : David A. Hughes
Yapım : 2005, Kanada / İngiltere / ABD , 85 dk.


Oyuncular

Chris Klein (Cooper) , Brendan Fehr (Eddy) , Angelika Libera (Jo) , Paul Campbell (Roger) , Chelan Simmons (Susie) , Mike Dopud (Çavuş Mahoney) , Kristina Copeland (Bayan Waxman)

Ed Waxman, ünlü ve başarılı bir reklamcıdır. Kariyerinin zirvesinde olduğu bir zamanda sevgilisi onu terk eder. Özel hayatındaki bu can sıkıcı durum iş hayatına da yansır. Kendi çapında bir aktör olan Cooper ağabeyine yardım etmeye karar verir.

Önlerinde üç günlük bir haftasonu tatili vardır. Plan şudur: Ed’ e yeni bir kız arkadaş bulacak ve pazartesi gününe yetişmesi gereken reklam kampanyası için dâhiyane bir fikir yaratacaklardır… Böylelikle Ed iş ve özel hayatında kaybettiklerini yeniden kazanacaktır.

Uzun geçecek olan bu haftasonunda komik olaylar kardeşlerin peşini bırakmaz. Cooper’ ın kız arkadaş bulmak için denediği sıra dışı yöntemler Ed’ in tepesini attırmaktan başka bir işe yaramaz. Üstelik reklam kampanyası için de hazır değildir. Ed sonunda ihtiyacı olan ilham kaynağını bulur. Üstelik hiç beklemediği bir yerde; gözlerinin önünde...