27 Haziran 2008

213-Dünya Yetmez (1999) The World Is Not Enough Türkçe DublajDVDRip










Tür : Aksiyon / Casusluk
Gösterim Tarihi : 14 Ocak 2000
Yönetmen : Michael Apted
Senaryo : Robert Wade , Neal Purvis , Bruce Feirstein
Görüntü Yönetmeni : Adrian Biddle
Müzik : David Arnold
Yapım : 1999, ABD / İngiltere , 127 dk.


Oyuncular

Pierce Brosnan (James Bond) , Sophie Marceau (Elektra King) , Robert Carlyle (Renard) , Denise Richards (Dr. Christmas Jones) , Robbie Coltrane (Valentin Zukovsky) , Judi Dench (M) , Desmond Llewelyn (Q) , John Cleese (R) , Maria Grazia Cucinotta (Sigaracı kız) , Samantha Bond (Miss Moneypenny) , Michael Kitchen (Bill Tanner) , Colin Salmon (Charles Robinson) , David Calder (Sör Robert King) , Serena Scott Thomas (Dr. Molly Warmflash)

Robert King adlı çok zengin bir petrol kralı, uluslararası bir teröristin düzenlediği suikast sonucu öldürülür. Yanına nükleer silahlar uzmanı Christmas Jones'u (Denise Richards) da alan çılgın teröristin amacı dünyayı ele geçirmektir.

Öldürülen petrol kralının güzel kızı Elektra'yı (Sophie Marceau) olabilecek tehlikelerden korumakla görevlendirilen James Bond(Pierce Brosnan), Hazar Denizi'ne ve İstanbul'a yolculuklar yaparak çılgınteröristi durdurmaya çalışır. Bu arada can düşmanı Christmas Jones'la da işbirliği yapmaya başlayan Bond'u İstanbul Boğazı sularının derinliklerinde seyreden nükleer bir denizaltıda ölümcül bir mücadele beklemektedir.