7 Temmuz 2008

265-Katilimi Tanıyorum (2007) Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 21 Eylül 2007
Yönetmen : Chris Sivertson
Yapım : 2007, ABD
Süre : 105 dk.

Oyuncular
Bonnie Aarons (Fat Teena) , Michael Adler (Dr. Alex Dupree)
Garcelle Beauvais (Ajan Julie Bascome) , Michael Esparza (Gilberto)
David Figlioli (Lanny Rierden) , Spencer Garrett (Ajan Phil Lazarus)
Brian Geraghty (Jerrod Pointer) , Gregory Itzin (Dr. Greg Jameson)
Lindsay Lohan (Aubrey Fleming/Dakota Moss)
Neal McDonough (Daniel Fleming) , Julia Ormond (Susan Fleming)

Filmin Konusu
Hayatın son derece sakin bir şekilde aktığı küçük bir kır kasabası, çok başarılı bir üniversite öğrencisi olan Aubrey Fleming'in bir seri katil tarafından kaçırılması ile sarsılır. Daha da kötüsü, genç kızın ağır bir şekilde işkence görmüş olması tüm kasaba sakinlerini daha önce hiç karşılaşmadıkları bir vahşetle yüzleştirir.

Genç kız kısa bir süre sonra kaçmayı başarıp ağır bir psikolojik travma ile hastaneye kaldırılsa da, olayların gizemi bir türlü çözülemez. Çünkü genç kız komadan çıktığında, kendisinin Aubrey olmadığını, asıl Aubrey'in hala katilin elinde işkence görmekte olduğunu söyler.

Daha önce hiçbir filmi ülkemizde vizyona girmeyen genç yönetmen Chris Sivertson'un bu psikolojik geriliminde son dönem sansasyonları ile adından sıkça söz ettiren Lindsay Lohan başrolde...

264-Palavra (Full of lt) 2007 Türkçe Dublaj/DVDRip










Tür : Dram / Komedi
Yönetmen : Christian Charles
Yapım : 2007, ABD
Süre : 93 dk.

Oyuncular
Ryan Pinkston, Kate Mara, Craig Kilborn, Teri Polo
John Carroll Lynch, Cynthia Stevenson

Filmin Konusu
Popüler olmak için söylenen yalanları anlatan neşeli bir gençlik komedisi karşınızda.

Bridgeport Lisesi'nde silik bir öğrenci olan Sam Leonard (Ryan Pinlston) okuldaki ilk gününde Kylie tarafından aşağılanır, Annie'yle (Kate Mara) arakadaş olur ve Kylie'nin kız arkadaşından çok hoşlanır. Sorunlarını paylaşmak üzere gittiği rehber öğretmen Sam'e diğer öğrenciler tarafından sevilmek için yalan söylemesini öğütler. Bunun üzerine Sam "Porsche arabam var", "Babam bir rock yıldızı" gibi palavralar atmaya başlar ve okuldaki herkesin ilgi odağı olur.

Ancak Sam'in uydurduğu yalanlar tuhaf bir şekilde gerçek olmaya başladığında kabus gibi günler onu beklemektedir

263-İhanet (2007) Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 11 Mayıs 2007
Yönetmen : Billy Ray
Senaryo : Adam Mazer , William Rotko , Billy Ray
Görüntü Yönetmeni : Tak Fujimoto
Müzik : Mychael Danna
Yapım : 2007, ABD , 110 dk.


Oyuncular

Chris Cooper (Robert Hanssen) , Ryan Phillippe (Eric O'Neill) , Laura Linney (Kate Burroughs) , Caroline Dhavernas (Juliana O'Neill) , Gary Cole (Rich Garces) , Dennis Haysbert (Dan Plesac) , Kathleen Quinlan (Bonnie Hanssen) , Bruce Davison (John O'Neill)

Soğuk Savaş'ın tüm gerginliği ile sürdüğü yıllarda, bu gerginlikten en çok nasiplerini alanlar, her iki ülkenin de istihbaratından sorumlu olan ajanlardı. FBI içinde uzun yıllardır ajan olarak görev yapan Robert Hanssen da, bu yıllar boyunca sadakati sınanan ajanlardan biri idi.

Yirmi yıllık bir süre boyunca ülkesinin istihbarat bilgilerini Sovyetler Birliği'ne satmış olan Hanssen, sadakasizliğinin anlaşılması sonucu sıkı bir takibe alınır. Eric O'Neill ismindeki genç ajan, Hanssen'in gerçek yüzünün ortaya çıkarılması için görevlendirilmiştir. Biri genç ve hırslı, diğeri ise tecrübeli ve kurnaz bu iki ajan arasında gerilim dolu bir ölüm oyunu yaşanacaktır.

Suspect Zero, Uçuş Planı gibi filmlerden senarist olarak tanıdığımız Billy Ray, bu sefer senaryonun yanında yönetmen koltuğunda da oturuyor. Akademi Ödüllü başarılı oyuncu Chris Cooper'a, Ryan Phillippe eşlik ediyor.

262-Bobby Z (2007) Türkçe Dublaj/DVDRip









Yapım: 2007
Ülke: ABD
Süre: 1,30 Dk
Yönetmen: John Herzfeld
Konu: Aksiyon,Macera,Heyecan,Suç
Gösterim Tarihi: 2007

ÖZET:

Millennium Films, Don Winslow’un ilk romanını beyazperdeye uyarlıyor. Yönetmenliği Doug Aarniokoski’den 15 Dakika’nın yönetmeni John Herzfeld’e transfer olan filmin başrollerini Paul Walker ve Laurence Fishburne paylaşacak.

Winslow’un A Cool Breeze on the Underground’undan uyarlanacak olan film sinemalara The Death and Life of Bobby Z adıyla yansıyacak.

Meksikalı bir uyuşturucu lordunu yakalayabilmek için Bobby adlı bir uyuşturucu satıcısını işlin içine sokan polisler, adamın yerine sahte bir Bobby Z yaratıp patrona gönderirler. Ancak durum anlaşılıp işler karışınca sahte Bobby gerçek Bobby’nin 6 yaşındaki oğlunu rehin alarak kaçar. Henüz ne zaman beyazperdede boy göstereceğini bilmediğimiz filmde Fishburne’ün bir DEA ajanını canlandıracağı söyleniyor