5 Ağustos 2008

432-Şüphe (2007) Disturbia Türkçe Dublaj/DVDRip










Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 3 Ağustos 2007
Yönetmen : D.J. Caruso
Senaryo : Christopher B. Landon , Carl Ellsworth
Görüntü Yönetmeni : Rogier Stoffers
Müzik : Geoff Zanelli
Yapım : 2007, ABD , 104 dk.


Oyuncular

Shia LaBeouf (Kale) , Sarah Roemer (Ashley) , Carrie-Anne Moss (Julie) , David Morse (Mr. Turner) , Aaron Yoo (Ronnie) , Jose Pablo Cantillo (Memur Gutierrez) , Matt Craven (Daniel Brecht) , Viola Davis (Dedektif Parker) , Elyse Mirto (Mrs. Carlson)

Kale, istemeyerek de olsa babasının ölümüne neden olduğu için büyük bir ruhsal çöküntü içine düşer. Bu duruma alışmak ve bunla yaşamayı öğrenmek çok zor olacaktır. Nitekim, bir olay sonucu okulda hocasını tartaklar ve belli bir süreliğine ev hapsine mahkum olur.

Fazla rahatsız edici gibi görünmese de, evin içine mahkum olmak ve belli sınırlar haricinde bir adım dahi atamayacak olmak Kale'in psikolojisini daha da kötü etkiler. Dışarıdaki hayattan kopuk olmak, onu bir süre sonra komşularının hayatlarını gözlemlemeye itecektir.

Fakat bir gün şahit olduğu bir olay, herşeye rağmen sakin giden hayatını yeniden çığrından çıkartır. Komşularından birinin aranan bir seri katil olduğuna inanmaktadır. Tüm gözlemleri, verilen ipuçlarını doğrulamaktadır. Fakat acaba bütün bu gördükleri gerçek midir, yoksa beyninin kendisine oynadığı tatsız bir oyun mudur?