9 Haziran 2008

141-Karayip Korsanları 2 Ölü Adamın Sandığı (2006) Türkçe Dublaj/DVDRip












Tür : Aksiyon / Fantastik / Macera
Gösterim Tarihi : 14 Temmuz 2006
Yönetmen : Gore Verbinski
Senaryo : Ted Elliott , Terry Rossio
Yapım : 2006, ABD


Oyuncular

Johnny Depp (Kaptan Jack Sparrow) , Orlando Bloom (Will Turner) , Keira Knightley (Elizabeth Swann) , Naomie Harris (Tia Dalma) , Martin Klebba (Marty) , Alex Norton (Kaptan Bellamy) , Stellan Skarsgård ('Bootstraps' Turner) , Bill Nighy (Davey Jones) , Geoffrey Rush (Kaptan Barbossa) , Jack Davenport (Norrington)

İlk serüvenden hatırladığımız gözüpek delikanlı Will Turner ve güzel Elizabeth, düğün hazırlıklarını yapadursunlar; dostları eksantrik Kaptan Jack Sparrow, yine bela aramaktadır. Elbette ki, Sparrow'un başına açılacak belalardan Will Turner ve Elizabeth de nasiplerini alacaklardır.

Jack'in, efsanevi Uçan Hollandalı'nın kaptanı Davey Jones'a kan borcu olduğu ortaya çıkınca, tekrar ortalık birbirine girer. Eğer Sparrow, bu borçtan kurtulamazsa ömrü boyunca Uçan Hollandalı'nın kölesi olarak yaşama riskiyle karşı karşıyadır. Ama her beladan kurtulmanın elbet bir yolu olabileceğini düşünen uyanık Jack Sparrow'un, Ölü Adamın Sandığı’na sahip olan kişinin Davy Jones'u da kontrol edebileceğini öğrenmesiyle işler karışır.

Karayip Korsanları: Siyah İnci'nin Laneti ile sevdiğimiz kadro, aynı yetenekli insanların elinde, yeni bir macerada yine seyirciyle buluşuyor. İzleyici beklentisinin yoğunluğunun bilincinde olan yapımcıların üçüncü devam filmini de, bu filmle arka arkaya çektiklerini belirtelim.