27 Haziran 2008

208- Bir Cinayete Bakış (1985) A View to a Kill Türkçe DublajDVDRip












Tür : Macera / Aksiyon / Casusluk
Yönetmen : John Glen
Senaryo : Richard Maibaum , Michael G. Wilson , Ian Fleming (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Alan Hume
Müzik : John Barry , Duran Duran
Yapım : 1985, İngiltere , 131 dk.


Oyuncular

Roger Moore (James Bond) , Christopher Walken (Max Zorin) , Tanya Roberts (Stacey Sutton) , Grace Jones (May Day) , Patrick Macnee (Tibbett) , Patrick Bauchau (Scarpine) , David Yip (Chuck Lee) , Fiona Fullerton (Pola Ivanova) , Manning Redwood (Bob Conley) , Alison Doody (Jenny Flex) , Willoughby Gray (Dr. Carl Mortner) , Desmond Llewelyn (Q) , Robert Brown (M) , Lois Maxwell (Miss Moneypenny)

Çılgın milyoner iş adamı Max Zorin, Amerika'daki dünyanın teknoloji merkezi konumundaki Silikon Vadisi'ni yok ederek uluslararası mikroçip pazarını tekeline almayı planlamaktadır.

Silikon Vadisi'ni yoketmek için dev bir deprem yaratmayı planlayan çılgın Zorin'i durdurmak ise MI6 ajanı James Bond'un görevi olacaktır. Bond, Sibirya'dan Paris'e, Londra'dan San Fransisko'ya kadar dünyanın dört bir yanında Zorin ve tehlikeli koruması May DAY'le mücadele edecektir.

MAX Zorin rolüyle Bond'un şeytani düşmanı olarak karşımıza gelen oyuncu Christopher Walken, Bond filmlerinde kötü adamı oynayan Oscar'lı tek oyuncu olarak dikkat çekiyor..