23 Haziran 2008

159-Fantastik Dörtlü (Fantastic Four) 2005 Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Macera / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 12 Ağustos 2005
Yönetmen : Tim Story
Yapım : 2005, ABD
Süre : 123 dk.

Oyuncular
Ioan Gruffudd (Reed Richards) , Jessica Alba (Susan Storm)
Chris Evans (Johnny Storm) , Michael Chiklis (Ben Grimm)
Julian McMahon (Doktor Doom)

Filmin Konusu
Genç bir dahi olan Reed Richards, en yakın arkadaşlarından pilot Benjamin Grimm, sevgilisi Susan Storm ve Susan'ın erkek kardeşi fırlama delikanlı Johnny; hep birlikte bir uzay yolculuğuna çıktıklarında, hayatlarının sonsuza dek değişeceğinden habersizdirler.

Geçirecekleri talihsiz bir kaza sonucu kozmik ışınlara maruz kalan dörtlünün her biri değişime uğrayarak, farklı birer güce ya da lanete kavuşacaklardır. Bay Fantastik adını alacak olan Reed uzuvlarını istediği gibi esnetip uzatabilmektedir artık. Susan görünmez olmuştur. Johnny'nin tüm vücudu, kendisine zarar vermeksizin alev almakta ve uçabilmesini sağlamaktadır. Ben'e gelince, en talihsizleri belki de O'dur, çünkü taştan bir deve dönüşmüştür.

Fantastik Dörtlü doğmuştur artık! Diğer süper kahramanlardan farklı olarak gerçek kimliklerini gizlemek istemezler ve dünyayı kötülüklerden korumaya başlarlar.

Örümcek-Adam, X-Men gibi başarılı Marvel uyarlamalarının ardından, dünyaca ünlü çizgi roman devinin ilk gözağrılarından biri olan, bu serinin de beyazperdeye taşınması çok doğal.