20 Mayıs 2008

103-Ölümsüz Savaşçı (2007) Türkçe Dublaj/DVDRip












Tür : Fantastik / Macera / Animasyon
Gösterim Tarihi : 30 Kasım 2007
Yönetmen : Robert Zemeckis
Yapım : 2007, ABD
Süre : 109 dk.

Seslendirenler
Angelina Jolie (Grendel'in Annesi) , Brendan Gleeson (Wiglaf)
Anthony Hopkins (Hrothgar Kralı) , Crispin Glover (Grendel)
Ray Winstone (Beowulf) , Robin Wright Penn (Kraliçe Wealhtheow)
John Malkovich (Unferth) , Alison Lohman (Ursula)

Filmin Konusu
Beowulf güçlü ve korkusuz bir savaşçıdır. Bütün şehirleri kana bulayan ve çıkardığı kaosla insanları terörize eden Grendel'le başa çıkabilecek tek kişi Beowulf'tur.

Fakat Grendel'i yenmek, kabusun bitmesine yetecek midir? İntikam duygusu ile yanıp tutuşan Grendel'in annesi, Grendel'den bile daha tehlikeli olacaktır.

Oscarlı pek çok unutulmaz filme(Geleceğe Dönüş serisi, Forrest Gump, Yeni Hayat) imza atmış olan yönetmen Robert Zemeckis, Angelina Jolie, Anthony Hopkins, Robin Wright Penn, John Malkovich gibi başarılı isimlerden oluşan etkili bir kadroyla yeniden fantastik bir maceranın sularında...

102-Ölümcül Deney 3 - İnsanlığın Sonu (2007)Türkçe Dublaj/DVDRip











Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Korku
Gösterim Tarihi : 19 Ekim 2007
Yönetmen : Russell Mulcahy
Yapım : 2007, Avustralya / Almanya / İngiltere / ABD
Süre : 90 dk.

Oyuncular
Milla Jovovich (Alice) , Oded Fehr (Carlos Olivera)
Ali Larter (Claire Redfield) , Iain Glen (Dr. Isaacs)
Mike Epps (L.J.) , Spencer Locke (K-Mart)
Ashanti (Betty) , Christopher Egan (Mikey)

Filmin Konusu
Şehirler güvenli olmayı yitirince, Carlos Olivera (Oded Fehr) ve L.J. (Mike Epps) hayatta kalmayı başaran Claire (Ali Larter), K-Mart (Spencer Locke) ve hemşire Betty’yle (Ashanti) birlikte bir grup sağ kalan kişiyi bir araya getirerek yola çıkar ve zırhlı konvoyların içinde boş çöllerden geçerler.

Onlar kendi türlerini, yaşayan, virüsten etkilenmemiş başka insanları aramaktadırlar. Buldukları şeyse çöldeki bir başka mevcudiyettir: Zombiler. Kendilerini korumak için bir düzine silaha, binlerce kurşuna ve bir çift alev makinasına ihtiyaçları olacaktır...

Aynı adlı oyundan uyarlanan 100 milyon dolarlık Resident Evil Üçlemesi’nin son filmi için serinin en hareketli ve en korkunç filmi olduğu söyleniyor.

101-Zor Ölüm 4.0 (2007)Türkçe Dublaj/DVDRip











Tür : Gerilim / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 28 Haziran 2007
Yönetmen : Len Wiseman
Yapım : 2007, ABD
Süre : 123 dk

Oyuncular
Bruce Willis (John McClane) , Timothy Olyphant (Greg)
Maggie Q (Mai Lihn) , Mary Elizabeth Winstead (Lucy)
Justin Long (Matt Foster) , Jeffrey Wright (Victor Pope)
Kevin Smith (The Warlock) , Jonathan Sadowski (Trey)

Filmin Konusu


Eskinin hınzır ve tuttuğunu koparan polis memuru John McClane, artık hiç de o tanıdığımız uslanmaz ve başarılı adam değildir. Geçen yıllar ona pek de iyi davranmamıştır. Tepetaklak giden özel hayatı, karısından boşanması, kendini alkole vermesi gibi sorunların üzerine, artık polis departmanında da çalışmamaktadır.

Eskinin hareketinden ve başarısından uzak, devlete bağlı bir güvenlik şirketinde bilgisayar korsanlarını takip ettiği bir işte çalışmaktadır. Fakat tehlike ve macera, hiç beklemediği bir anda gelip yine onu bulacaktır.

Tespit ettiği bir bilgisayar korsanını yakalamış giderken çok daha büyük bir bilgisayar çetesinin tüm ülkenin bilgisayar sistemlerine girerek ülkedeki yaşamı çökertmek üzere olduğuna tanık olur. Trafik lambalarından başlayarak bütün sistemler teker teker çökmektedir. Ülkenin bütün bilgisayar altyapısı korsanların eline geçmekte ve ülke ekonomisi başta olmak üzere herşey tehlike altındadır. Matt Foster ismindeki genç korsanın, teröristlerin bir sonraki adımlarını çözebilecek kadar zeki olduğunun farkına varan John McClane, onu da bu işte kullanmaya karar verir. İkili için son derece kritik saatler başlamıştır.

Karanlıklar Ülkesi serisinin yönetmen ve senarist koltuğunda oturan Len Wiseman tarafından yönetilen Zor Ölüm'ün dördüncü ayağı, serinin meraklılarını yine heyecanlandıracak gibi...