16 Ocak 2009

885-Star Wars Klon Savaşları 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Macera / Aksiyon / Animasyon
Gösterim Tarihi : 15 Ağustos 2008
Yönetmen : Dave Filoni
Senaryo : George Lucas , George Lucas (Kitap)
Yapım : 2008, ABD , 90 dk.
Lucasfilm Animation’ın yapımcısı olduğu STAR WARS: KLON SAVAŞLARI, izleyiciyi yepyeni Star Wars maceralarına sürüklerken, Lucasfilm’in efsanevi hikaye anlatımı ile sinemaseverleri hayrete düşürecek, benzersiz bir animasyon stilini birleştiriyor.

Çok ama çok uzaklardaki galaksi için yepyeni bir görüntü ve ortam sunarken, Star Wars efsanesinin zenginliği ile bilgisayar yapımı animasyonun son noktasını birleştirecek.

İyi ile kötü arasındaki galaksilerarası mücadelenin ön safında, yaşlı genç tüm Star Wars hayranlarının çok sevdikleri Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi ve Padmé Amidala gibi karakterlerin yanı sıra, Anakin’in jedi öğrencisi Ahsoka gibi yepyeni kahramanlar da yer alacak.

Tehlike çok büyük, Star Wars evreninin kaderi cesur Jedi savaşçılarının ellerinde. Onların yiğitlikleri, aksiyon yüklü savaşları ve STAR WARS: KLON SAVAŞLARI’nı dolduran yepyeni açılımları beraberinde getiriyor.

884-Şüpheli Ölümler - Already Dead 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Yapım : 2007, ABD
Tür :Aksiyon / Gerilim / Suç
Yönetmen :Joe Otting
Senaryo : Joe Chappelle, Robert Archer Lynn (Kitap)
Oyuncular :Ron Eldard, Til Schweiger, Patrick Kilpatrick, Geoffrey Pierson
Yapımcı :Christopher Eberts, David U. Lee
Görüntü Yönetmeni :Eric Trageser
Müzik :Nathan Furst
Süre :1 saat, 33 dk.

883-Sınırda - Frontiers 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür: Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi:13 Haziran 2008
Yönetmen: Xavier Gens
Senaryo: Xavier Gens
Yapım: 2007, Fransa / İsviçre


Yıl 2007. Fransız başkanlık seçimlerinde muhafazakar ve aşırı sağcı taraf karşı karşıya gelir. Yöre halkı iyice hareketlenir. Varoşlarda ayaklanma çıkmış, her köşede alevler yükselmektedir. Kent merkezindeki kargaşa ortamından yararlanmak isteyen küçük çaplı bir hırsız çetesi, büyük bir soygun hazırlığındadır. Başarılı oldukları takdirde ülke dışına kaçacak ve çetenin kadın üyesinin çocuğunu aldırabilmesi için gereken parayı elde edeceklerdir.
Ancak soygun sırasında işler kötü gider ve grup bölünür. Polisten kaçmaya çalışan bazı çete üyeleri, Lüksemburg sınırı yakınında ıssız, köhne bir pansiyona saklanırlar. Soyguncular kaba saba görünümlü otel sahiplerinin, eski bir Nazi olduğundan habersizdirler. Pansiyon sahibi kendi ari ırklarından oluşan yeni dünya düzeni kurmak için, faşist fantezilerini bu kişiler üzerinde gerçeğe dönüştürmek için her şeyi yapmaya hazırdırlar. Ancak beyaz ırkçıların dışarıda bu hayallerini uygulama şansı olmamaları sahibi oldukları otelde çeşit çeşit sapıklık ve yozlaşmayla dolu ürkütücü bir atmosfer yapmalarına yol açmıştır.

882-Bir Avuç Dolar İçin - A Fistfull of Dollars 1964 Türkçe Dublaj DVDRip









Yapım : 1964, İtalya / İspanya / Almanya
Tür : Western
Yönetmen : Sergio Leone
Oyuncular : Clint Eastwood, Gian Maria Volonte, Joseph Egger, Marianne Koch, Wolfgang Lukschy, Sieghardt Rupp, Antonio Prieto, José Calvo, Margarita Lozano, Daniel Martín, Benito Stefanelli, Mario Brega, Bruno Carotenuto, Aldo Sambrel
Yapımcı : Arrigo Colombo, Giorgio Papi
Görüntü Yönetmeni : Federıco G Larraya
Süre : 1 saat, 39 dk.
Gösterim Tarihi : 16 Eylül 1964

Konusu:

'İyi, Kötü,Çirkin' ve 'Bir Avuç Dolar İçin''in tanınmış yönetmeninden, Clint Eastwood'un efsaneleşmiş 'isimsiz' karakterinin beyaz perdeye ilk defa çıktığı bu nefes kesici ve aksiyonla örülmüş western macerası sizi koltuklarınıza çivileyecek Heyecanlı çatışma sahneleri, dinamik performanslar ve mükemmel görüntüleri ile türünün tartışmasız klasiklerinden biri. Gizemli bir silahşör (Eastwood) iki rakip kaçakçılık çetesinin korku saldığı kasvetli ve eski bir sınır kasabası olan San Miguel'e gelir ve macera başlar.

881- Saatli Bomba - Time Bomb 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Yapım : 2008, Kanada
Tür :Gerilim
Yönetmen :Erin Berry
Senaryo :Erin Berry, David Pluscauskas
Oyuncular :Jake Busey, Richard Fitzpatrick, Vik Sahay, Matthew Macfadzean, Daniel Cook
Yapımcı :Robert Wilson
Görüntü Yönetmeni :Simon Shohet
Müzik :Alphonse Lanza
Süre :
1 saat, 26 dk.

Konusu:

Jason araçlarının patlaması sonucu trajik bir şekilde oğlunu kaybeder. Şimdi Irak’ta savaştadır ve çevresinde sürekli patlayan bombalarla oğlunun ölüşü aklına gelmektedir. Bir gün, askeri bir bilim adamı düşmana karşı kullanılmak üzere deneysel bir virüsten bahseder. Bu virüs sayesinde düşmana karşı kullanabilecekleri intihar bombacılarını yaratabileceklerdir.

880-Pazar Günahları - First Sunday 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Komedi / Suç
Yönetmen : David E. Talbert
Senaryo : David E. Talbert
Yapım : 2008, ABD , 98 dk.

Oyuncular
Ice Cube (Durell) , Katt Williams (Rickey) , Tracy Morgan (LeeJohn) , Loretta Devine (Doris) , Michael Beach (Deacon) , Keith David (Hakim Bennet Galloway) , Regina Hall (Omunique)

Konusu:

Durell ve LeeJohn önemsiz işlerle uğraşan iki serseri arkadaştır. Başlarını belaya sokarlar ve bir hafta içinde 17.000 dolar ödeyememeleri durumunda Durell çocuğunu kaybedecektir.
Akıllarına saçma bir fikir gelir, komşularını soyacaklardır. Fakat bu soygun düşündükleri gibi gelişmeyecektir.

879-Resimdeki Hayalet - Shutter 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Gerilim / Korku / Gizem
Gösterim Tarihi : 8 Ağustos 2008
Yönetmen : Masayuki Ochiai
Senaryo : Luke Dawson
Görüntü Yönetmeni : Katsumi Yanagishima
Müzik : Nathan Barr
Yapım : 2008, ABD , 85 dk.


Oyuncular

Joshua Jackson (Benjamin Shaw) , Rachael Taylor (Jane Shaw) , Megumi Okina (Megumi Tanaka) , David Denman (Bruno) , John Hensley (Adam) , Maya Hazen (Seiko)

CNN’in son zamanlarda yaptığı bir araştırmaya göre insanların üçte biri hayaletlere inanıyor. Bunun yanısıra, ruh fotoğraflama -hatta daha önce hayatını kaybetmiş kişilerin fotoğraflara yansıması- gittikçe daha fazla ilgi uyandırmaya başladı.

Ruhları görüntüleme, her zaman bir muammadır. Tüm bu gizemi sinema perdesine ustaca aktaran psikolojik bir gerilim Shutter.

Fotoğraf sanatçısı Ben ve yeni eşi Jane, karlı bir moda çekimi için Tokyo’ya giderler…Yeni evli çift için bu egzotik iş değişikliği, balaylarını kutlamak için de mükemmel bir fırsattır… Mt. Fuji dağ yolunda ilerlerken, yeni kuracakları hayat büyük bir çatırtıyla sarsılacaktır…Arabaları yolun ortasında duran bir kadına çarpacak, ancak kadından hiçbir iz bulamayacaklardır…

Ben pahalı bir fotoğraf çekimi sonrasında, fotoğraflarda insana benzeyen beyaz karaltılar görür…Jane fotoğraflardaki bu beyaz karaltının yolun üzerindeki kıza ait olduğunu ve onu yol üzerinde ölüme terkettikleri için intikam istediğini düşünecek ve zaten yabancı olduğu bu şehirde endişelerine bir yenisini ekleyecektir…

878-Ölümcül Oyun 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Komedi / Dram / Gerilim / Gizem
Gösterim Tarihi : 4 Nisan 2008
Yönetmen : Kenneth Branagh
Senaryo : Harold Pinter , Anthony Shaffer (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Haris Zambarloukos , Haris Zambarloukos
Müzik : Patrick Doyle
Yapım : 2007, ABD , 86 dk.

Oyuncular

Michael Caine (Andrew Wyke) , Jude Law (Milo Tindle) , Harold Pinter (TV'deki Adam)

KONUSU

KennethBranagh’ın yönettiği ve Michael Caine, Jude Law ile HaroldPinter’in oynadığı Ölümcül Oyun, 4 Nisan2008’de UIP Filmcilik dağıtımıyla Fida Film tarafından vizyonaçıkarılıyor.

Ölümcül Oyun’da, birkadına sahip olma mücadelesi veren iki erkek üzerine biröykü anlatılıyor. Olayda her iki erkeğin de sahip olmakistediği bir kadın vardır ama anlatılan aslında kavga eden erkekler ve“erkeklerin neden kavga ettiği” üzerine birhikâyedir. Sonuçta erkek egosu üzerine biröyküye dönüşür. Öykü, rekabet vekarşısındaki insanı alt etmek hakkında.

ÖlümcülOyun, bir "yeniden yapım". Çarpıcı senaryosu ve sürprizleriile dikkat çeken 1972 tarihli ilk filmde, Laurence Olivier veMichael Caine rol alıyordu.