1 Mart 2009

1139-Küçük Adam - Little Man 2006 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 25 Ağustos 2006
Yönetmen : Keenen Ivory Wayans
Senaryo : Keenen Ivory Wayans , Shawn Wayans , Marlon Wayans
Görüntü Yönetmeni : Steven Bernstein
Müzik : Teddy Castellucci
Yapım : 2006, ABD , 90 dk.

Oyuncular :

Marlon Wayans (Calvin) , Linden Porco (Calvin (Body)) , Gabriel Pimental (Calvin (Body)) , Shawn Wayans (Darryl) , Tracy Morgan (Percy) , Kerry Washington (Vanessa) , John Witherspoon (Pops) , Lochlyn Munro (Greg)

Calvin, ufak boyuna ve tüm şirinliğine rağmen azılı bir mücevher hırsızıdır. Yıllarca hapis yatmış ve şartlı tahliyeyle yeni serbest kalmıştır. Bu işlere artık bir nokta koymak istemesine rağmen hayatının geri kalanını garanti altına almak için son bir soygun daha yapması gerektiğine karar verir. En büyük yardımcısıysa eski dostu ve ortağı Percy'dir.

Calvin, iş bitiriciliğiyle ünlü olmasına rağmen soygun sırasında bir sorun çıkınca çaldığı elması, o an orda bulunan Vanessa Edwards'ın çantasına atmak zorunda kalır. Artık bir numaralı hedef, mücevheri çantasının içinde götüren Vanessa'nın evine girebilmektir. Uyanık ortaklar için bu, çok da zor olmayacaktır çünkü Vanessa'nın kocası Darryl, karısının isteksiz tavrına rağmen çocuk sahibi olabilmek için yanıp tutuşmaktadır. Bu durumda, Calvin ve Percy'e düşen tek görev, Calvin'i bebek kılığına sokmaktır.

Wayans Kardeşler'in senaryosunu yazıp yönettikleri film, bu alanda, daha evvel ortaya çıkardıkları yapımlarla da paralellik gösteriyor. Daha önce Korkunç Bir Film ve Korkunç Bir Film 2'yi de yöneten Keenen Ivory Wayans, yine takipçilerini memnun edebilecek bir filmle vizyonda.