25 Haziran 2008

188-Kaos (Chaos) - (2006) Türkçe Dublaj/DVDRip











Tür: Aksiyon, Macera
Yönetmen: Tony Giglio
Yapım: ABD, 2006
Süre: 98 dk.

Oyuncular
Wesley Snipes, Jason Statham
Natassia Malthe, Ryan Phillippe

Filmin Konusu
“Sistem Çöktü... Şimdi Birileri Zengin Olmak Üzere” Detektifler Shane Dekker (Ryan Phillippe) ve Quentin Conners (Jason Statham – Trasporter 1&2) tüm zamanlarını inanılmaz bir olayı çözmek için harcamaktadır.

İşleri, 5 banka soyguncusunun, bir milyar dolardan fazla parayla nasıl kaçabildiğini öğrenmektir. Baş soyguncu ile dedektifler arasında bir kedi fare oyunu başlar ve bu oyun onları çok daha büyük bir komployo götürür.

187-Kanlı Elmas (2006) Türkçe Dublaj/DVDRip














Tür : Gerilim / Dram / Macera
Gösterim Tarihi : 2 Şubat 2007
Yönetmen : Edward Zwick
Senaryo : Charles Leavitt
Görüntü Yönetmeni : Eduardo Serra
Müzik : James Newton Howard
Yapım : 2006, ABD


Oyuncular

Chris Astoyan (Billy) , Leonardo DiCaprio (Danny Archer) , Jennifer Connelly (Maddy Bowen) , Djimon Hounsou (Solomon Vandy) , Francois Grobbelaar (Mercenary) , David Harewood (Captain Poison) , Caruso Kuypers (Dia)

Afrikalı iki genç adam... Biri paralı asker olarak orduda görev yapan Danny Archer, diğeri ise yıllar evvel evinden koparılarak elmas madenlerinde çalışmaya zorlanmış Solomon Vandy... Ortak bir coğrafyaya ait olsalar da, birbirlerinden oldukça farklı geçmişlere sahip bu iki gencin yolları, varlığı ile herkesi büyüleyen bir elmas nedeni ile kesişiverir.

Çok değerli bu elmasın peşinden Amerikalı gazeteci Maddy Bowen'le çıktıkları yolculuk, Solomon için koparıldığı ailesine yeniden ulaşabilme, Danny için ise hayata ikinci bir başlangıç şansı demektir.

Kuşatma, Son Samuray gibi aksiyon dozu yüksek filmlere imza atan yönetmen Edward Zwick, son çalışması Kanlı Elmas ile yine heyecan yüklü bir hikaye ile beyazperdede. Üstelik Leonardo Di Caprio, Djimon Hounsou ve Jennifer Connelly gibi isimlerle birlikte...