23 Haziran 2008

154-Büyük Hazine (National Treasure) 2004 Türkçe Dublaj/DVDRip










Tür: Aksiyon / Macera
Gösterim Tarihi: 24 Aralık 2004
Yönetmen: Jon Turteltaub
Yapım: 2004, ABD
Süre: 100 dk.

Oyuncular
Nicolas Cage (Ben Gates) , Diane Kruger (Abigail Chase)
Justin Bartha (Riley Poole) , Sean Bean (Ian Howe)
Jon Voight (Patrick Gates) , Harvey Keitel (Sadusky)
Christopher Plummer (John Adams Gates)
David Dayan Fisher (Shaw)

Filmin Konusu
Benjamin Franklin Gates, hayatını Orta Doğu Kökenli Tapınak Şovalyeleri hazinesini bulmaya adamıştır. Ailesinde kuşaklar boyunca süren bu hazine avcılığında arama sırası artık ondadır.


Paha biçilemez hazinenin Kuzey Amerika’ da bir yerlerde olduğuna dair efsaneler vardır. Ben yaptığı araştırmalarda elde ettiği ip uçlarını birleştirince hazinenin yerini gösteren haritanın Bağımsızlık Bildirgesi’ nin arkasında olduğu sonucuna varır. Ulaşılmaz zenginlik hayallerinde yalnız değildir. En büyük rakibi para için her şeyi yapmaya hazır olan Ian Howe’ dur.

Amerika’ nın en önemli belgesinin başkalarının eline geçmesini önlemek için büyük soygun planını yapmaya başlar. Belgeyi herkesten önce çalmalı ve haritaya, oradan da hazineye ulaşan O olmalıdır. Tarihin bu en büyük soygununu gerçekleştirirken bir takım desteklere ihtiyacı olacaktır. Ulusal Arşivler yetkilisi Abigail Chase ve zekasını teknolojide konuşturan geç Riley ile işbirliği yapar.

Macera dolu bir serüvene çıkan Ben Gates’ in Oscar ödüllü aktör Nicolas Cage tarafından başarıyla canlandırıldığı film, görkemli ve heyecanlı bir soygunu sinemaseverlerle buluşturuyor…