24 Ağustos 2008

532 - Lets Go To Prison 2006 Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Komedi
Yönetmen : Bob Odenkirk
Yapım : 2006, ABD
Süre : 84 dk.

Oyuncular
Will Arnett, Dax Shepard, Chi McBride, Michael Shannon
Amy Hill, Dylan Baker, David Koechner, Jay Whittaker
Miguel Nino

Filmin Konusu


Hapishaneye hoşgeldiniz!

Profesyonel bir suçlu ve tam anlamıyla bir kaybeden olan John Lyshitski sonunda onu hapishaneye gönderen hakimden intikam almanın bir yolunu bulur: oğlu Nelson Biederman IV'ı izleyecek ve bir süre içeride rahatça kalabilecektir.

Bu arada Nelson yanlışlıkla hapse gönderilir. Bu durumdan çok memnun olan John yeni hücre arkadaşının rahat edebilmesi için elinden gelen herşeyi yapacaktır. Oyun başlar!

Hapishanede hayat çok korkutucu, yemekler de çok kötüdür. Üstüne üstlük de mafya babası big Barry, hapse yeni gelen bu genç adamla "özel bir arkadaşlık" kurmak istemektedir. Bu sayede Nelson hapishanenin ilk altın kuralını öğrenir: Asla Sabunu Yere Düşürme!

Artık katillere birlikte duş alma, onların şarabından içme ve doyasıya eğlenme vakti gelmiştir.

528-Vahşi Zerafet (Savage Grace) 2007 Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Dram
Yönetmen : Tom Kalin
Yapım : 2007, ABD / İspanya / Fransa
Süre : 93 dk.

Oyuncular
Julianne Moore , Stephen Dillane , Elena Anaya
Simón Andreu , Xavier Capdet , Barney Clark

Filmin Konusu
Aynı adlı ödüllü romandan uyarlama olan “Vahşi Zarafet”te, Bakelite plastik firmasının veliahtı Brooks Baekeland ile evli olan Barbara Daly (Julianne Moore)nin hikayesi anlatılmakta.

Kızıl saçlı, alımlı ve karizmatik bu kadın, kocasının şaşaalı ve asil hayatına hiçbir zaman tam olarak uyum sağlayamamıştır. Aralarındaki bu dengesizliğe bir de çocuk sahibi olmaları eklenince ilişkileri iyiden iyiye sarsılır. Oğulları Tony (Eddie Redmaine), babasının gözüne girmeyi hiçbir zaman başaramamıştır. Babasıyla arasındaki aşılmaz mesafe, Tony’yi gittikçe annesine yaklaştırır. Bu yakınlaşma aynı zamanda bir trajedinin de doğuşu olacaktır. Bu aile trajedisinin yanı sıra Baekeland’ların “parıldayan” yaşamları ardındaki toplumsal farklara da şahit oluyoruz. “Vahşi Zarafet”, bir ailenin yükselişi ve dibe vuruşunu arka planına New York, Paris, Cadaques, Mallorca ve Londra gibi efsane güzellikteki mekanları alarak anlatmaktadır.

527-Sonsuz Aşk (Dragonfly) 2002 Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Dram / Gerilim
Gösterim Tarihi : 12 Temmuz 2002
Yönetmen : Tom Shadyac
Yapım : 2002, ABD
Süre : 103 dk.

Oyuncular
Kevin Costner (Dr. Joe Darrow) , Kathryn Erbe
Kathy Bates , Meg Thalken (Doktor) , Susanna Thompson

Filmin Konusu


Chicago Memorial Hastanesi'nin acil servisinin yöneticisi olan Doktor Joe Darrow'u parlak yaşamı, karısı Dr. Emily Darrow'un tıbbi yardım kampanyası için gittiği Venezüela'nın dağlık bölgelerinde bir trafik kazasında ölmesiyle büyük bir çöküşe girer.

Karısının bu seyahate çıkmasına taraftar olmayan Joe, ona engel olamadığı için kendini suçlu hissetmektedir.

6 ay geçmesine rağmen karısının cesedine ulaşılamamıştır.

526-Ölüm Sessizliği (Dead Silence) 2007 Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Gerilim / Korku / Gizem
Gösterim Tarihi : 16 Mart 2007, ABD
Yönetmen : James Wan
Yapım : 2007, ABD
Süre : 90 dk.

Oyuncular
Donnie Wahlberg (Jim Lipton) , Amber Valletta (Ella)
Laura Regan (Lisa Ashen) , Bob Gunton (Edward Ashen)
Michael Fairman (Henry) , Ryan Kwanten (Jamie Ashen)
Judith Roberts (Mary Shaw)

Filmin Konusu


Karısının gizemli bir şekilde öldürülmesini araştırmak için yaşadıkları kasabaya yeniden geri dönen Jamie, kendisini bir dolu gizemli olayın ortasında bulacaktır.

Testere'nin yönetmeni, senaristi ve yapımcısı olan James Wan'ın yönetip senaryosunu yazdığı film, korku meraklıları için ilgi ile beklenen bir çalışma olacak gibi...

525-Yıldız Tozu (Stardust) 2007 Türkçe Dublaj/DVDRip








Tür : Dram / Bilim Kurgu / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 5 Ekim 2007
Yönetmen : Matthew Vaughn
Yapım : 2007, İngiltere / ABD
Süre : 128 dk.

Oyuncular
Robert De Niro (Captain Shakespeare) , Michelle Pfeiffer (Lamia)
Sarah Alexander (Empusa) , Peter O'Toole (King Of Stormhold)
Sienna Miller (Victoria) , Claire Danes (Yvaine)
Jason Flemyng (Primus) , Charlie Cox (Tristran)

Filmin Konusu
Sevdiği kadının aşkını kazanabilmek uğruna bir erkeğin yapabileceklerinin defalarca sınandığı hikayelere yeni bir örnek de, Matthew Vaughn'un son filmi Yıldız Tozu ile geliyor.

Tristran, aşkının kalbini kazanabilmek için onun için kayan bir yıldızı yakalayacağına söz verir. Ama sevgilisi Yvaine ile çıktıkları bu yolda, korsanlar ve cadılarla dolu büyük tehlikeler onları beklemektedir.

Usta oyuncu Robert De Niro'nun acımasız bir korsan rolü ile Kaptan Shekespaere olarak karşımıza çıkacağı film, Michelle Pfeiffer, Claire Danes gibi önemli isimleri de barındırıyor.

524-Çılgın Kızlar (Bratz) 2007 Türkçe Dublaj/D









Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 7 Eylül 2007
Yönetmen : Sean McNamara
Yapım : 2007, ABD
Süre : 110 dk.

Oyuncular
Greg Ellis (Byron Powell, Nigel) , Tia Mowry (Sasha)
Lacey Chabert (Kaycee Smith) , Olivia Hack (Chloe)
Wendie Malick (Berdine) , Dionne Quan (Yasmine)

Filmin Konusu
Tanıştıkları günden itibaren hiç ayrılmamacasına birbirlerine bağlanan Yasmin, Jade, Sasha ve Cloe dört yakın arkadaştır. Farklı tarzlara ve yeteneklere sahip olan bu dört kız, farklılıklarını birbirlerini tamamalamak için kullanmaktadırlar.

Çocukluktan genç kızlığa adım atan bu dört arkadaşın hayatında artık yeni bir dönem başlamak üzeredir. Carry Nation Lisesi'ne gidecek olmanın heyecanı içindedirler. Fakat kısa zamanda burasının koskocaman bir mücadele alanı olduğunu anlayacaklardır. Son sınıf öğrencisi Meredith Baxter Dimly'nin son derece katı ve dışlayıcı davranışları, dört arkadaşı, kendi duruşları ve birbirleri için savaşmak zorunda bırakacaktır.

2001 yılında piyasa sürülen Bratz Bebekleri'nin kısa sürede oyuncak raflarında yerini alması ile dünyanın pek çok yerinde özellikle çocukların en favori oyun kahramanları haline dönüşmesi bir oldu. Daha evvel bir film ve bir animasyon projesine konu olan bebekler, şimdi de Sean McNamara yönetiminde bir kez daha beyazperdeye geliyor.

523-Şeytanın Oteli (2006) Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Korku
Gösterim Tarihi : 6 Temmuz 2007
Yönetmen : Roar Uthaug
Yapım : 2006, Norveç
Süre : 97 dk.

Oyuncular
Ingrid Bolsø Berdal (Jannicke) , Viktoria Winge (Ingunn)
Rolf Kristian Larsen (Morten Tobias) , Tomas Alf Larsen (Eirik)
Rune Melby (Fjellmannen) , Endre Martin Midtstigen (Mikael)

Filmin Konusu


Snowboard meraklısı beş genç, Jotunheimen Dağı'nda dilediklerince eğlenip snowboard yapabilecekleri bir tatil geçirmek için yola çıkarlar. Fakat başlarına kötü bir kaza gelecektir. Gençlerden biri snowboard yaparken kötü bir şekilde düşer ve bacağını kırar.

Artık kaldıkları yere geri dönme şansları kalmamıştır. Bulundukları yerin az ilerisinde terkedilmiş ve ıssız bir otel olduğunu keşfederler. Soğuktan donmamak için tek şansları, bu otele girip geceyi burada geçirmektir. Fakat otelin bodrumunda yaşayan biri olduğunu farketmeleri fazla uzun sürmez. Norveç'in bu son derece ünlü seri katili ile gençler arasında korkunç bir ölüm kalım mücadelesi yaşanacaktır.

522-Oymacı (The Pumpkin Karver) 2006 Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Korku / Gerilim
Yönetmen : Robert Mann
Yapım : 2006, ABD
Süre : 88 dk.

Oyuncular
Amy Weber, Michael Zara, Minka Kelly
Terrence Evans, Mistie Adams, David Austin
Lindsey Carpenter, Rachelle Clune

Filmin Konusu
ŞİMDİ KAN ZAMANI!!
Jonathan ve güzel kardeşi yeni bir hayata başlamak üzere korkunç geçmişlerini geride bırakarak yeni bir şehre taşınırlar. Gelecekleri umut vaad etmektedir. Terk edilmiş bir çiftlikte çılgın bir cadılar bayramı partisi vererek yeni başlangıçlarını kutlarlar. Ama geçmişi unutmaya izin vermeyen davetsiz bir misafirleri vardır. Korkunç kabak kafalı katil eğlenmeye hazırdır ve oymacılık yapmak için sabırsızlanmaktadır.