20 Eylül 2008

584 - Anestezi 2007 Türkçe DublajDVDRip









Tür : Dram / Gerilim / Suç
Yönetmen : Joby Harold
Senaryo : Joby Harold
Oyuncular : Jessica Alba, Hayden Christensen, Christopher McDonald, Lena Olin, Sam Robards, Arliss Howard, Steven Hinkle, Fisher Stevens, Terrence Howard, David Harbour, Court Young, Georgina Chapman, Charlie Hewson, Joseph Costa
Yapımcı : John Penotti, Jason Kilot, Joana Vicente
Görüntü Yönetmeni : Russell Carpenter
Müzik : Missy Cohen
Dağıtım : Medyavizyon
Süre : 1 saat, 24 dk.

Clay (Christensen), geçirdiği açık kalp ameliyatı sırasında 'anestezik fakındalık' adı verilen durumu yaşamaktadır. Yani olup bitenin tamamen farkında olacak şekilde uyanıktır, operasyonu tüm acısıyla hissedebiliyordur ancak yine anestezinin etkisiyle vücudu hiçbir şeye tepki gösteremeyecek şekilde paralize olduğundan, ameliyat ekibinin bundan haberi yoktur.
Clay'in genç karısı Sam (Alba), ameliyat sırasında hayati kararlar vermek zorunda kalırken, Clay'de kendi zihni içinde tekinsiz bir yolculuğa çıkar.
İlk kez yönetmen koltuğuna oturan Joby Haroldun imzasını taşıyan bu gerçeküstü psikolojik gerilim; şimdiden Memento ve Sixth Sense ile karşılaştırılıyor.

583 - Altın Şans 2008 Türkçe DublajDVDRip









Tür : Aksiyon / Komedi / Macera / Romantik
Yönetmen : Andy Tennant
Senaryo : Andy Tennant, John Claflin, Daniel Zelman
Oyuncular : Donald Sutherland, Kevin Hart, Kate Hudson, Matthew McConaughey, Ray Winstone, Ewen Bremner, Malcolm-jamal Warner, Roger Sciberras, Brian Hooks, David Roberts, Alexis Dziena, Adam Lefevre, Michael Mulheren, Rohan Nichol, Elizabeth Connolly, Nicholas Cooper
Yapımcı : Donald De Line
Görüntü Yönetmeni : Don Burgess
Müzik : George Fenton

Ben “Finn” Finnegan (Matthew McConaughey) iyi huylu, sörfçülükten hazine avcılığına geçiş yapmış genç bir adamdır. 18. yüzyıldan kalma, 1715 yılında denizde kaybolmuş, egzotik hazinelerle dolu kırk sandık içeren efsanevi Queen’s Dowry hazinesini takıntı hâline getirmiştir. Hazine arayışı sırasında, Finn, Tess Finnegan’la (Kate Hudson) evliliği ve hurda yığını hâline gelmiş teknesi “Booty Calls” da dahil olmak üzere sahip olduğu her şeyi yitirmiştir. Tess milyoner Nigel Honeycutt’ın (Donald Sutherland) dev yatında çalışarak hayatını tam yeniden kurmaya başlamışken, Finn hazinenin nerede olduğuna dair çok önemli bir ipucu keşfeder. Yeni bulduğu bu bilgiyle hayatının değişeceğinden emin olan Finn, Nigel’ın yatına girmenin bir yolunu bularak, sevimli cazibesini kullanmak suretiyle, bu varlıklı adamı ve sosyetenin gözde bekarlarından olan kızı Gemma’yı (Alexis Dziena) kendisiyle birlikte İspanyol hazinesini aramaya ikna eder. Bu arama seferi, tüm direnişine rağmen Tess’in keşif aşkını yeniden alevlendirir. Ama hazinenin peşinde sadece onlar yoktur. Finn’in bir zamanlar akıl hocası şimdi ise baş düşmanı olan Moe Fitch (Ray Winstone) de ödülü ele geçirmeye hazırlanmaktadır.

582 - Akrep Kral 2 : Savaşçının Yükselişi 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Aksiyon / Fantastik / Macera
Yönetmen : Russell Mulcahy
Senaryo : Stephen Sommers, Randall McCormick
Oyuncular : Jeremy Crutchley, Andreas Wisniewski, Sean Higgs, Warrick Grier, Tom Wu, Randy Couture, Michael Copon, Karen Shenaz David, Chase Agulhas
Yapımcı : Stephen Sommers
Görüntü Yönetmeni : Glynn Speeckaert
Müzik : Klaus Badelt

Karanlık bir çağda bir adam meydan okumaya cesaret eder. Muhteşem dövüş yeteneklerinden faydalanan, güreşte bir sansasyon yaratan The Rock (Kaya), efsane olabilmek ve ulusu birleştirebilmek için bir imparatorluğa meydan okuyan bir savaşçıyı canlandırıyor.

Muhteşem bir soundrack'e sahip olan The Scorpion King'de, baştan çıkarıcı Kelly Hu (Sunset Beach) ve güçlü oyuncu Michael Clark Duncan (Green Mile) da rol alıyorlar. Akıcı, şaşırtıcı ve eğlendirici. The Scorpion King muhteşem bir sinema ziyafeti sunuyor.

581 - 28 Hafta Sonra 2007 Türkçe DublajDVDRip









Tür : Gerilim / Bilim Kurgu / Korku
Gösterim Tarihi : 13 Temmuz 2007
Yönetmen : Juan Carlos Fresnadillo
Senaryo : Juan Carlos Fresnadillo , Rowan Joffe , Jesús Olmo , Enrique López Lavigne
Görüntü Yönetmeni : Enrique Chediak
Müzik : John Murphy
Yapım : 2007, İngiltere , 99 dk.


Oyuncular

Rose Byrne (Scarlet) , Jeremy Renner (Doyle) , Harold Perrineau Jr. (Flynn) , Catherine McCormack (Alice) , Mackintosh Muggleton (Andy) , Idris Elba (General Stone) , Imogen Poots (Tammy) , Robert Carlyle (Don)

Rage virüsünün Britanya adalarına yayılmasının yarattığı kaos kontrol altına alınmış ve insanlar yavaş yavaş boşaltmak zorunda kaldıkları evlerine geri dönmeye başlamışlardır. Amerikan ordusu da, Londra'nın çeşitli yerlerinde düzenin sağlanması ve insanların güvenle evlerine yeniden yerleşebilmelerini sağlamak için yardım etmektedir.

Fakat Rage virüsü, bütün planları alt üst edecek kadar tehlikeli ve sinsi bir virüstür. Herkesin, tehlikenin geçmiş olduğunu düşündüğü bir anda kenara çekilmiş ve çok daha tehlikeli bir şekilde yeniden harekete geçeceği zamanı beklemektedir. Nitekim evlerine geri dönebilmenin sevincini yaşayan bir ailenin ferdi, korkunç virüsü hala vücudunda taşımaktadır. Virüs ise yeniden ortaya çıkacağı en doğru zamanı beklemektedir.

580 - 20 Gece ve Yağmurlu Bir Gün Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 21 Temmuz 2006
Yönetmen : Lâm Lê
Senaryo : Elizabeth D. Inandiak
Görüntü Yönetmeni : Diane Baratier , Philippe Welt
Müzik : Cyril Morin
Yapım : 2006, Fransa / Almanya , 85 dk.


Oyuncular

Natalia Wörner (Kadın) , Eric Nguyen (Erkek) , Monic Arijanto

Geçmişini unutmak için uzakdoğu’ya giden bir kadın ve sevdiği her şeyi geride bırakarak Paris’e gelen bir adam… Geride bırakılan ve unutulmak istenen anılar yığınıyla dolu bu iki hayatın yolları bir gece ansızın Paris’te kesişiverir.

Artık geride bırakılmak istenen ‘geçmiş’lerle birlikte o an ve birlikte geçirilecek “20 Gece ve Yağmurlu Bir Gün” vardır.

Eric Nguyen ile Natalia Worner’ın rol aldığı filmde yönetmen koltuğunda Lam Le oturuyor. Farklı ruh halleri içerisinde sorunlu geçmişleriyle yüzleşen bu iki karakterin sözlerden çok dokunuşlarla ilerleyen birlikteliği, sadece kendileri için değil, dünya için de önemli olaylara gebedir.