1 Şubat 2009

1034-Turistas 2006 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Macera / Korku / Gerilim / Gizem
Yönetmen : John Stockwell
Senaryo : Michael Ross
Görüntü Yönetmeni : Enrique Chediak
Müzik : Paul Haslinger
Yapım : 2006, ABD , 89 dk.


Oyuncular

Josh Duhamel (Alex) , Melissa George (Pru) , Olivia Wilde (Bea) , Desmond Askew (Finn) , Beau Garrett (Amy) , Max Brown (Liam) , Agles Steib (Kiko) , Miguel Lunardi (Zamora)

Bir grup genç gezgin, gittikleri Brezilya tatilinde deniz, kum, güneş üçgeninde oldukça eğlenceli zaman geçirmektedirler. Fakat bir gün kaldıkları pansiyonun arkasında olan ormanda kaybolunca tüyler ürperten bir gerçekle yüzleşirler.

1033-Tropik Fırtına Tropic Thunder 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Savaş / Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 10 Ekim 2008
Yönetmen : Ben Stiller
Senaryo : Ben Stiller , Justin Theroux , Etan Cohen
Görüntü Yönetmeni : John Toll
Müzik : Theodore Shapiro
Yapım : 2008, ABD / Almanya , 107 dk.

Oyuncular

Ben Stiller (Tugg Speedman) , Robert Downey Jr. (Kirk Lazarus) , Jack Black (Jeff Portnoy) , Jeff Kahn (Snooty Waiter) , Jay Baruchel (Kevin Sandusky) , Brandon T. Jackson (Alpa Chino) , Nick Nolte (Four Leaf Tayback) , Tom Cruise (Les Grossman) , Matthew McConaughey (Rick Peck)
Tropic Thunder filmi, aksiyon filmlerinde oynayan aktörlere eğitim veren Dale Dyle adlı eğitim kampında kalan ve sonrasında yeniden topluma dönen oyuncuların karşılaştıkları gerçek hayattaki bocalamaları anlatıyor.

Savaş filminde oynamaya başlayan oyuncularımız, filmde gerçek savaş koşulları altında olunca eğitim kampında öğrendiklerine başvurmak zorunda kalıyor ve ortaya film içinde bir film komedisi çıkıyor.

Ben Stiller'ın yönetmenliğindeki son filmi, Tom Cruise, Matthew McConaughey ve Jon Voight gibi oyuncuların boy göstermesiyle de ilgi çekiyor.

1032-Travma - Trauma 2006 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Gerilim / Aksiyon
Yönetmen : Marc Evans
Yapım : 2004, İngiltere
Süre : 90 dk.
Gösterim Tarihi :10 may 2006

Oyuncular
Colin Firth, Naomie Harris, Dorothy Duffy, Cornelius Booth
Dermot Murnaghan, Andrew MacLachlan, Bill Maloney
Dave Alexander, Anthony Flanagan, Neil Edmond

Konusu:

Sanatçı olan Ben, hayatının gidişatını tamamen değiştiren bir araba kazası geçirir. Kendisinin bu kazadan sağ olarak kurtulmasının onun için hiçbir önemi yoktur. Çünkü karısı Elisa artık hayatta değildir. Çektiği bu acıyı biraz olsun hafifletmek, kaza yüzünden duyduğu suçluluk duygusundan kurtulmak, her şeye rağmen devam eden hayata kaldığı yerden dönmek zorundadır. Yaşadığı yeri değiştirir, kendini toplamak için psikolojik yardım alır. Hayatına tekrar çeki düzen vermeye çalışan Ben, bir süre sonra gerçekle hayali ayırt edemez olur. Başına gelen bu sarsıcı olay yüzünden aklının uydurduğu görüntülere inanmaya başlar.

1031-Şampiyonun Dirilişi - Resurrecting the Champ 2007 DVDrip Türkçe Dublaj









Tür : Dram
Yönetmen : Rod Lurie
Yapım : 2007, ABD
Süre : 107 dk.

Oyuncular
Samuel L. Jackson, Josh Hartnett, Kathryn Morris
Dakota Goyo, Alan Alda, Rachel Nichols
Teri Hatcher, Peter Coyote

Konusu:

Samuel L. Jackson (1408) ve Josh Hartnett (30 Gün Gece), bu yüreklere dokunan baba-oğul ve bedel ödeme hikayesinde sizi nakavt edecek bir performans sergiliyor.

Spor yazarı Erik Kernan (Hartnett) gazetede başlık olabilecek kadar iyi bir hikaye bulma peşindedir. Ne zaman ki artık hayatını sokaklarda yaşayarak gerçiren eski boks yıldızı Şampiyon’la (Jackson) tanışır bunun her ikisi içinde bir kurtuluş olacağını anlar. Yeni arkadaşının inanılmaz zafer hikayesi Kernan’a istediğini verir. Ancak hikayenin sorgulanmasına engel olamaz. Kernan bu süre içinde bir hikayeyi yaratanın onun arkasındaki adam olduğunu anlayacaktır.

1030-Son Sosyalist Mitterrand 2005 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Biyografi / Dram
Yönetmen : Robert Guediguian
Yapım : 2005, Fransa
Süre : 111 dk.

Oyuncular
Michel Bouquet, Jalil Lespert, Philippe Fretun
Anne Cantineau, Sarah Grappin

Filmin Konusu
Michel Bouquet'ye 2006'da En İyi Erkek Oyuncu dalında Cesar ödülü kazandıran The Last Mitterrand, 2005 Berlin Film Festivali'nde yarışma filmiydi.

George-Marc Benamou'nun "Le Dernier Mitterrand" adlı kitabından beyazperdeye uyarlanan filmin yönetmenliğini Robert Guediguian üstleniyor.

The Last Mitterrand, bir saltanatın sona erişinin ve bir yaşam sürecinin en acılı anlarının öyküsünü anlatıyor.

Antoine Moreau hayatının anlamını bulamamış yaşama bir türlü dört kolla sarılamayan genç bir gazetecidir. Günün birinde yolu dünyanın gelmiş geçmiş en güçlü karakterlerinden biriyle, hayranı olduğu Cumhurbaşkanı François Mitterrand'la kesişir. Genç gazeteci, hastalıkla mücadele eden ve hayatının son günlerini yaşamakta olan Mitterrand'la kurduğu ilişki sürecinde ondan politika, tarih, aşk ve edebiyat üzerine birçok şey öğrenir.

1029-The Prestige 2006 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Bilim Kurgu / Fantastik / Dram
Gösterim Tarihi : 22 Aralık 2006
Yönetmen : Christopher Nolan
Senaryo : Christopher Nolan , Jonathan Nolan , Christopher Priest
Görüntü Yönetmeni : Wally Pfister
Müzik : David Julyan
Yapım : 2006, ABD / İngiltere , 128 dk.
Oyuncular

Christian Bale (Alfred Borden) , Hugh Jackman (Rupert Angier) , Michael Caine (Cutter) , Scarlett Johansson (Olivia) , David Bowie (Nikola Tesla) , Andy Serkis (Mr. Alley) , Chris Cleveland (Will) , Piper Perabo (Julia Angier)

Rupert Angier ve Alfred Borden, genç yaşlarda karşılaştıkları ilk andan itibaren dostça bir rekabetin içinde yer alan iki sihirbazdır. Zaman içinde gelişen yetenekleri ile birlikte aralarındaki rekabet de büyür. Biri alışılmadık ve ilginç olan bir gösteri yaptıktan sonra diğerinin bu ilizyondaki sırları keşfetmek için giriştiği çaba şeklinde yıllarca devam eden bu rekabet, bir noktadan sonra hiç beklenmedik yerlere varacak ve çevrelerindeki herkes dahil kendilerini de büyük bir tehlikenin içine atacaktır.

Genç yaşına rağmen Akıl Defteri ve Insomnia gibi etkileyici filmler ile beğeni toplayan yönetmen Christopher Nolan, Christian Bale, Hugh Jackman, Scarlett Johansson ve Michael Caine gibi ağır toplardan oluşan bir kadro ile sihir dünyasına el atıyor.

1028-Paramparça Aşklar Köpekler - Amores Perros 2000 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Macera / Gerilim
Gösterim Tarihi : 29 Haziran 2001
Yönetmen : Alejandro González Iñárritu
Senaryo : Guillermo Arriaga
Görüntü Yönetmeni : Rodrigo Prieto
Müzik : Gustavo Santaolalla
Yapım : 2000, Meksika , 153 dk.


Oyuncular

Emilio Echevarría , Gael García Bernal , Goya Toledo , Álvaro Guerrero , Vanessa Bauche

Meksika sinemasının son yıllardaki en dikkat çekici yapımı, çakışan üç hikayeyi birarada kurguluyor.

Octavio, hayatta hiçbirşey elde edememiş olan boştagezerin biridir. Aynı zamanda, yengesi Susana'ya vurgundur. Öte yandan, başarılı bir editör olan Daniel, nevrotik bir süpermodel olan Valeria'yla birlikte yaşamak için eşini ve çocuklarını yüzüstü bırakıp lüks bir kata çıkmıştır.

El Chiavo namıyla bilinen eski bir hükümlü de, gizli bir ilişki içinde olduğu genç bir kızın hayatını işgal etmiş durumdadır. Varlıklı bir işadamını öldürmek için tutulan bu caninin yolu, diğer öykülerin karakterleriyle ve iki köpekle çakışınca ortaya garip bir durum çıkar.

Meksico City için bile alışılmadık türde bir vahşet doğacaktır bu hayat girdaplarından...

1027-Omen - The Omen 666 2006 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Gerilim / Korku
Gösterim Tarihi : 6 Haziran 2006
Yönetmen : John Moore
Senaryo : Dan McDermott
Görüntü Yönetmeni : Jonathan Sela
Müzik : Jerry Goldsmith
Yapım : 2006, ABD


Oyuncular

Liev Schreiber (Robert Thorn) , Julia Stiles (Katherine Thorn) , Mia Farrow (Byn. Baylock) , David Thewlis (Jennings) , Seamus Davey-Fitzpatrick (Damien)

Amerika’lı diplomat Robert Thorn; doğum sırasında bebeğini kaybetmiş olan eşinin depresyona girmemesi için, annesi ölen başka bir bebekle kendi çocuğunun yerlerini değiştirir. 5 yıl sonra Amerika’nın İngiltere Başkonsolosu olan Thorn’un hayatı; oğlu Damien’in çevresinde gerçekleşen dehşet verici olaylar sebebiyle alt üst olur. Kısa sürede anlaşılır ki Damien; kutsal kitaplarda kıyametin gelişine dair işaretlerden en önemlisidir ve bir an evvel durdurulmalıdır. Tabii; doğaüstü güçlerin desteğini de arkasına alan, kötülük imparatorluğunun müstakbel varisinin durmaya niyeti yoktur. Ve kan gövdeyi götürür…

Omen 666; 1976 yılında büyük sükse yapan ve şimdilerde kült mertebesine ulaşan Omen filminin farklı bir versiyonunu teşkil ediyor. Yan karakterlerle zenginleşen, günümüzdeki politik ve dinî gelişmelerle desteklenen filmin en büyük kozu, oyuncu performansları ve tüyler ürpertici ölümlerin gerçekleşme biçimleri…