2 Mart 2009

1162-New York Taxi 2004 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Komedi / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 10 Aralık 2004
Yönetmen : Tim Story
Senaryo : Robert Ben Garant , Thomas Lennon , Jim Kouf
Görüntü Yönetmeni : Vance Burberry
Müzik : Christophe Beck
Yapım : 2004, ABD / Fransa


Oyuncular :

Queen Latifah (Belle) , Jimmy Fallon (Washburn) , Gisele Bundchen (Vanessa) , Ana Cristina De Oliveira , Jennifer Esposito (Robbins) , Boris McGiver (Franklin) , Henry Simmons (Jesse)

Bekar bir anne olan Belle, Manhattan'daki en hızlı pizza dağıtıcısıdır. Taksicilik yapmaya başladığında da, modifiye edilmiş arabasıyla herkesin tozunu atmaya başlaması çok da şaşırtıcı olmaz bu yüzden! New York Polisi'nden Washburn ise acemi ve bir türlü kendini gösteremeyen, yakalayamadığı banka soyguncuları yüzünden hırsına yenilen bir genç adamdır.

New York bankalarına seksi kadınlardan oluşan bir soyguncu çetesi musallat olduğunda bu uyumsuz ikilinin gönülsüz işbirliği tuhaf bir şekilde iyi netice verecektir. Sonuçta Belle'in kullandığı bir taksi süratle olay yerine vararak her seferinde polisi ekmeyi başaran soyguncuların ensesine binebilir değil mi?!

Luc Besson'un yarattığı Fransız Taxi serisinin başarısı üzerine kotarılmış bu Amerikan yapımı, yine usta sinemacının kontrolü altında gelişen bir proje. Taksici koltuğunu dolduran Queen Latifah ve sivil polis rolündeki Jimmy Fallon'un, Avrupalı orijinalleri kadar unutulmaz tiplemeler çizip çizemeyeceklerini söylemek içinse henüz erken.