27 Haziran 2008

203-Beni Seven Casus (1977) The Spy Who Loved Me Türkçe DublajDVDRip







Tür : Macera / Aksiyon / Casusluk
Yönetmen : Lewis Gilbert
Senaryo : Christopher Wood , Richard Maibaum , Ian Fleming (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Claude Renoir
Müzik : Marvin Hamlisch
Yapım : 1977, İngiltere , 125 dk.


Oyuncular

Roger Moore (James Bond) , Barbara Bach (Binbaşı Anya Amasova) , Curt Jurgens (Karl Stromberg) , Richard Kiel (Jaws) , Caroline Munro (Naomi) , Walter Gotell (General Anatol Gogol) , Geoffrey Keen (Savunma Bakanı) , Bernard Lee (M) , Desmond Llewelyn (Q) , George Baker (Yüzbaşı Benson) , Michael Billington (Sergei Barsov) , Olga Bisera (Felicca)

Ruslar ve İngilizler, birer denizaltıları ortadan kaybolunca savaşın eşiğine gelirler. Ele geçirilen mikrofilm, denizaltıların üçüncü bir tarafın kontrolündeki bir teknolojiyle takip edilerek kaçırıldığını ortaya çıkarır. Bunun üzerine MI6'in gözde ajanı James Bond ve güzel Rus ajanı Anya Amasova, güçlerini birleştirerek olayların şüphelisi milyarder işadamı Carl Stromberg'in peşine düşerler.

Stromberg'IN amacı, nükleer denizaltıları kullanarak yer yüzünü yoketmek ve kurtulan insanlara denizlerin altında yeni bir yaşam imkanı sağlamaktır. Anya'yla beraber çalışan Bond, kendisini güzel partnerine karşı da korumak zorundadır çünkü bir önceki görevinde onun sevgilisini öldürmek zorunda kalmıştır...