8 Temmuz 2008

271-Süper Köpek Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Komedi / Fantastik / Bilim Kurgu
Gösterim Tarihi : 18 Ocak 2008
Yönetmen : Frederik Du Chau
Yapım : 2007, ABD
Süre : 84 dk.

Oyuncular
Jason Lee (Underdog(sesi)) , Peter Dinklage (Dr. Simon)
James Belushi (Dan Unger) , Patrick Warburton (Cad)
Alex Neuberger (Jack) , Taylor Momsen (Molly)

Filmin Konusu
Bir kuş gördüm sanki, hayır bu bir uçak, yoksa bir kurbağa mı?... hayır hayır, -bu Disney'in Süper Köpeği- uçan, konuşan, pelerinli bir savaşçı! Çılgın Doktor Simon Barsinister'in gizemli laboratuvarındaki bir kazadan sonra Shoeshine isimli sıradan bir köpek, kendini doğaüstü güçlerle bezenmiş olarak bulur... ve en önemlisi konuşabilmektedir.

Son derece havalı kostümü ile Underdog şimdi Capital City sakinlerini ve özellikle Polly Purebred isimli güzeller güzeli cins köpeği kurtarmak zorundadır. Barsinister ve onun fazlaca gelişmiş hizmetkarı Cad şehri yok etmekle tehdit edince, günü Underdog kurtaracaktır.

Yeni süper kahramanımız, suçlulardan kocaman bir ısırık alırken, TV çizgi dizisi Underdog'dan uyarlanan bu filmi tüm ailenizle keyifle izleyeceksiniz.

270-Kurbağalar (1986) Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Dram
Yönetmen : Şerif Gören
Yapım : 1986, Türkiye
Süre : 92 dk.

Oyuncular
Hülya Koçyiğit , Talat Bulut , Yavuzer Çetinkaya
Yaman Okay , Hikmet Çelik , Nesrin Çelikel

Filmin Konusu
1986 yılında Sinema Yazarlarının En İyi On Film seçiminde 4. olan Kurbağalar çeşitli festivallerden de başarı ile döndü.

Yaşamlarını domates, biber ve kurbağa toplayarak geçiren köylülerden Elmas Kadın (Hülya Koçyiğit), kocası öldürülünce genç yaşta dul kalır. Kocasız kalan Elmas, günden güne büyüyen çocuğuyla yaşam savaşı verir. Bankaya ve kooperatife olan borçlarını ödeyebilmek için durmadan çalışmak zorundadır. Bu arada köyün delikanlıları da Elmas'a rahat vermezler. Ama genç kadın, 7 yıl hapiste yattıktan sonra özgürlüğüne kavuşan Balkanlı Ali'ye (Talat Bulut) kanı kaynar. Ali de Elmas''a sevdalıdır. Onunla evlenmek ister. Ama bi gecelik bir beraberlikten sonra Ali'nin bu tutkusundan vazgeçtiği görülür. Çünkü bu evliliğe karşı çıkan Ali'nin dul annesidir. Elmas kaderine boyun eğerek yaşamını kurbağalar dünyasında sürdürecektir.

269-Erkekleri Tavlama Sanatı Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Komedi / Dram / Romantik
Gösterim Tarihi : 19 Ekim 2007
Yönetmen : Marc Klein
Yapım : 2007, ABD

Oyuncular
Sarah Michelle Gellar (Brett Eisenberg) , Alec Baldwin (Archie)
Vanessa Branch (Faye Faulkner) , Chris Carmack (Jed Hanson)
Maggie Grace (Chloe) , Marin Ireland (Katie) , Lanette Ware (Nikki)

Filmin Konusu
Brett, hayalleri ve hırsları olan genç bir kadındır. New Jersey'de ailesi ile birlikte yaşadığı sakin yaşamını bir yana bırakıp bir yayınevinde çalışmak üzere New York'a taşınır. Kendini gösterebileceği bir işi ve uzun süredir birlikte olduğu sevgilisi ile yaşadığı mutlu bir ilişkisi vardır.

Fakat Brett'in hayal ettiği yaşam bunların da çok ötesindedir. Bir gün tesadüf eseri tanıştığı efsanevi yayın editörü Archie Knox'un Brett'i etkilemesi hiç de zor olmayacaktır. Sadece karizması değil, iş yaşamında sahip olduğu etki ve güç de Brett'in hayal edebileceğinin çok ötesindedir.

Archie Knox'la birlikteliği uğruna hem iş hem de özel yaşamında radikal kararlar alan Brett'in, nasıl bir yanlışın içine düştüğünü anlaması çok da uzun sürmeyecektir. Fakat her yaşadığı acı olay, onu çok daha olgun bir kadın yapacaktır.

268- Aliens vs Predator - Requiem (2007) Türkçe Dublaj/DVDRip








Tür : Bilim Kurgu / Korku / Aksiyon
Yönetmen : Colin Strause , Greg Strause
Senaryo : Shane Salerno
Görüntü Yönetmeni : Daniel Pearl
Müzik : Brian Tyler
Yapım : 2007, ABD , 86 dk.


Oyuncular

Steven Pasquale (Dallas) , Reiko Aylesworth (Kelly) , John Ortiz (Morales) , Johnny Lewis (Ricky) , Ariel Gade (Molly) , Kristen Hager (Jesse)

Video oyunlarından uyarlama filmlerin bir yenisi de AVPR.


İlginç bir piramidi araştırmak için yola çıkan bir grup insanın piramidin içine girdiklerinde keşfedecekleri bambaşka dünyaların içinde uzaylıların yırtıcı hayvanların ve insan ırkının savaşacağı ilginç bir film.

267-Sıfır Dediğimde (2007) Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Dram / Psikolojik / Gizem
Gösterim Tarihi : 2 Kasım 2007
Yönetmen : Gökhan Yorgancıgil
Senaryo : Sekans Senaryo Grubu
Görüntü Yönetmeni : Doğan Sarıgüzel
Müzik : Volkan Topsakal
Yapım : 2007, Türkiye
Süre : 91 dk.

Oyuncular
Oktay Kaynarca , Hazım Körmükçü , Semih Sergen
Damla Tokel , Görkem Yeltan , Özge Özder , Özhan Carda


Filmin Konusu
Aslı, Güzel Sanatlar Fakültesinde Resim bölümünde son sınıf öğrencisidir. Okulun sonlarına doğru birgün, çok sevdiği bir hocasından antika değerinde eski tarihli orijinal bir kitap ödünç alır.

Kitabın da içinde olduğu çantasını o gün kaybeder. Ancak çantasını nerede ve nasıl kaybetmiş olabileceği hakkında en ufak birşey hatırlamamaktadır. En yakın arkadaşı, tıp fakültesi son sınıf öğrencisi Nevin, kitabı nasıl kaybettiğini hatırlamaya çalışırken gittikçe bunalıma sürüklenen Aslı’yı bir psikiyatriste götürür.

Psikiyatrist bilimsel fikirleri olan bir bilimadamıdır. Aslı’yı görür görmez teşhisini yapar: Dissosiyatif Amnezi. Ve bu tanıya en iyi cevap veren tedaviyi uygulamak ister. Hipnoz… Aslı başlangıçta çekinse de hipnozu kabul eder.

266-10 EMİR Türkçe Dublaj/DVDRip








Yapım : 1956, ABD
Tür : Biyografi
Yönetmen : Cecil B. Demille
Senaryo : J.h. Ingraham
Oyuncular : Nina Foch, Charlton Heston, Edward G. Robinson, Judith Anderson, Anne Baxter, John Carradine, Yul Brynner, John Derek
Görüntü Yönetmeni : Loyal Griggs
Müzik : Elmer Bernstein

Musa henüz bir bebekken terkedilmiştir. Onu paçavralar içinde bulup Mısır sarayına getiren kişi Firavun'un kızkardeşinden başkası değildir. Sarayda bir prens olarak yetişen Musa, iyi yürekliliği ve adaleti ile kısa zamanda çok sevilir ve tahtın mirasçısı olarak görülmeye başlanır. Erkek kardeşi Ramses'e gelince, o hem gelecekteki hükümranlık payesini hem de aralarındaki bir başka çekişme konusu olan Prenses Nefertiti'nin kalbini Musa'ya bırakmaya niyetli değildir.

Musa gerçek kökenlerinin İsrailoğularına dayandığını öğrendiğinde, ülkede haksızlığa ve kötü muameleye maruz kalan, köle hayatı yaşayan bu kavmi koruyup kollamaya karar verir. En sonunda onlarla birlik olup Mısır'ı terkeder. Bunlar olurken Tanrı tarafından gelen 10 Emir ile birlikte peygamberlik makamına layık görülür. Kavmiyle birlikte tüm engelleri aşar ve bir çok kutsal metinde anlatıldığı gibi Kızıl Denizi yararak halkını karşıya geçirir. Firavun'un ordularını ise yıkım beklemektedir