12 Temmuz 2008

288-Yamyam (White Skin) 2004 Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Korku / Dram / Gizem
Yönetmen : Daniel Roby
Yapım : 2004, Kanada
Süre : 88 dk.

Oyuncular
Marc Paquet, Marianne Farley, Frédéric Pierre
Jessica Malka, Lise Roy, Joujou Turenne

Filmin Konusu
Thierry, Claire ile tanıştığı anda ona aşık olur. Claire, Thierry’nin kadınlarda hiç hoşlanmadığı bembeyaz bir tene sahip olmasına rağmen Thierry’i derinden etkilemiştir. Claire’in soğuk davranışlarına rağmen, ikisi de birbirini içten içe arzulamaktadır. Bu arzu, Thierry’i saplantılı biri haline getirmiştir; en yakın arkadaşı Henri ise bu konuda oldukça endişelidir. Thierry, Claire’in kızkardeşinin Henri’yi bir otel odasında öldürmeye çalıştığını öğrendikten sonra aslında Claire ve onun geçmişi hakkında hiçbir şey bilmediğini anlar.

287-Acemi Öğrenci Avcı Öğretmen (2006) School for Scoundrels Türkçe Dublaj/DVDRip










Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 5 Ocak 2007
Yönetmen : Todd Phillips
Senaryo : Todd Phillips , Scot Armstrong , Stephen Potter (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Jonathan Brown
Müzik : Christophe Beck
Yapım : 2006, ABD , 100 dk.


Oyuncular

Billy Bob Thornton (Dr. P) , Jon Heder (Roger) , Jacinda Barrett (Amanda) , Matt Walsh (Walsh) , Horatio Sanz (Diego) , Todd Louiso (Eli) , Michael Clarke Duncan (Lesher) , Paul Scheer (Little Pete)

Kendisine güvensiz ve pasif yapısı nedeni ile sürekli insanlar tarafından dalga geçilen ve özellikle de kadınlarla ilişkilerinde hep zor durumda kalan Roger, artık bu duruma bir çözüm bulması gerektiğine karar verir. İçine düştüğü küçültücü durumların sıkıntısı, bütün hayatını zehir etmektedir.

Bir arkadaşının önerisi ile Dr. P ismindeki gizemli bir adamın vereceği derslere katılmaya karar verir. Büyük şevkle katıldığı bu derslerde, Dr. P'nin son derece garip taktikleri ile karşılaşan öğrencilerin hepsi büyük bir şaşkınlık yaşarlar. Beklediklerinden çok farklı yöntemler izleyen bir adamla karşı karşıyadırlar.

Azimle derslere devam eden Roger, her geçen gün gelişme gösterse de en önemli taktikleri aldığı öğretmeninin, aslında en baş rakibi olduğunu anlar. Bu andan itibaren Roger için herşey bambaşka bir noktaya gidecektir.

286-Kan Kardeşler / Blood Brothers Tian tang kou / 2007 / DvdRip / Türkçe Dublaj











Yapımcı: Terence Chang, John Woo;
Senaryo: Alexi Tan, Dan Jiang, Tony Chan;
Müzik: Daniel Belardinelli;
Görüntü Yönetmeni: Michel Taburiaux;
Kurgu: Long Cheng;
Kostüm: Timmy Yip

Filmin Konusu :

1930'ların dejenere, suç ve uyuşturucu ticareti başkenti Şangay'ın dumanlı caddelerinde dolaşan "Kan Kardeşler", yaşlarına rağmen masumiyetlerini kaybetmemiş fakat kendilerine daha iyi bir yaşam kurma hırsıyla suç bataklığına dalmaktan çekinmeyen üç arkadaşın öyküsü etrafında gelişiyor. Üç arkadaş, yeraltı dünyasına daha derinden bağlandıkça yolları kaçınılmaz olarak ayrılır. Zamanla, aralarındaki kan kardeşlik yemini de onları birbirlerini düşman olarak görmekten alıkoyamayacaktır.