22 Şubat 2009

1083-Doom 2005 Türkçe Dublaj DVDRip








Tür : Aksiyon / Bilim Kurgu / Korku / Video Oyunu
Gösterim Tarihi : 21 Ekim 2005
Yönetmen : Andrzej Bartkowiak
Senaryo : Dave Callaham
Görüntü Yönetmeni : Tony Pierce-Roberts
Yapım : 2005, ABD , 100 dk.


Oyuncular

Karl Urban (John Grimm) , Doug Jones (Dr Carmack Imp) , Ian Hughes (Sandford Crosbie) , Daniel York (Lt. Hunegs) , Sara Houghton (Dr. Jenna Willits) , Dhobi Oparei (Destroyer) , Ben Daniels (Goat) , Razaaq Adoti (Duke) , Richard Brake (Portman) , Al Weaver (The Kid) , Dexter Fletcher (Pinky) , Yao Chin (Mac) , Robert Russel (Dr Carmack) , The Rock (Sarge) , Rosamund Pike (Samantha)

Olduvia araştırma istasyonu, Mars'ta kurulu özel bir laboratuvardır. Aniden araştırmaların durması ve dehşet verici mesajların gelmesiyle, dünyadan Mars'a özel teçhizatlı bir komando timi gönderilir.

Araştırma merkezinde yapılan deneyler, kaynağı belirlenemeyen korkunç yaratıkların ortaya çıkmasına sebep olmuştur. Ekibin görevi, tüm istasyonu dolduran cehennemvari yaratıkları yok ederek tehlikenin dünyaya sıçramasını engellemektir. Çavuş ve adamları, her türlü silahı kullanarak ne pahasına olursa olsun tesisi temizlemek zorundadırlar.

Ünlü bilgisayar oyunu DOOM'dan uyarlanan film, oyunun gerilimli atmosferini sinemaya taşıyor. Başroldeyse The Rock olarak tanınan Dwayne Johnson var.