14 Ocak 2009

857-Cezalandırıcı - Missionary Man 2007 Türkçe Dublaj DVDRip









Yapım : 2007, ABD
Tür : Aksiyon / Dram / Western
Yönetmen : Dolph Lundgren
Senaryo : Dolph Lundgren, Frank Valdez
Oyuncular : Matthew Tompkins, John D. Montoya, Jhon Cann, James Chalke, Jonny Cruz, Clay Dix, John Enos, Brian Scot Fitzgerald, Billy Flynn, Jeffrey Gershenfeld
Yapımcı : Dolph Lundgren, Barry Evans, David Ralph
Görüntü Yönetmeni : Xiaobing Rao
Müzik : Elia Cmiral
Süre : 1 saat, 33 dk.

Konusu:

Küçük bir kasabaya habersiz olarak çıkagelen gizemli Ryder' in (Lundgren) çözmesi gereken bir hesabı vardır ve bu hesap kasaba halkının hayatını değiştirecektir. İncili, motosikleti ve intikam ateşiyle zırhlanmış olan Ryder, kasabanın yönetimini ele geçirmiş acımasız diktatörle yüz yüze gelecektir.

856-Bir Zamanlar Meksikada - Once Upon a Time in Mexico 2003 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Western / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 26 Aralık 2003
Yönetmen : Robert Rodriguez
Senaryo : Robert Rodriguez
Görüntü Yönetmeni : Robert Rodriguez
Yapım : 2003, Meksika / ABD , 102 dk.

Oyuncular

Antonio Banderas (El Mariachi) , Salma Hayek (Carolina) , Johnny Depp (CIA Ajanı Sands) , Rubén Blades (FBI Ajanı Jorge) , Eva Mendes (Özel Ajan Ajedrez) , Willem Dafoe (Barillo) , Mickey Rourke (Billy) , Danny Trejo (Cucuy) , Enrique Iglesias (Lorenzo) , Marco Leonardi (Fideo)
Film bir kez daha El Mariachi'yi ana karakter olarak alıyor. Kötülere haddini bildirmek üzere sık sık gitar çantasını açmak zorunda kalan adam, Meksika Başkanını yok etmeyi amaçlayan Barillo'yu aramaktadır. Aynı cağrafyaya bir CIA ajanının gelmesiyle bölgede hararet yükselmeye başlar. Eski defterler açılacak, intikam, hırs gibi duyguların havada uçuştuğu bir kovalamaca başlayacaktır.

El Mariachi ve Desperado'nun ardından üçlemenin son halkası. Yönetmen bu filmin serinin İyi, Kötü, Çirkin'i olacağını söylüyor. Filmin en büyük kozu ise şüphesiz oyuncuları. Bütün bu oyuncuları Meksika'nın çöllerinde biraraya getirmek ancak Robert Rodriguez'in aklına gelirdi...

855-Bambi 2 2006 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Animasyon / Çizgi Film
Gösterim Tarihi : 3 Mart 2006
Yönetmen : Brian Pimental
Müzik : Bruce Broughton
Yapım : 2006, ABD , 70 dk.

Seslendirenler : Patrick Stewart (Büyük Prens / Stag) , Alexander Gould (Bambi) , Andrea Bowen (Faline) , Anthony Ghannam (Ronno) , Idina Menzel

Ceylan Bambi annesini avcılar yakalayınca yetim kalır. Bilge baykuşun tavsiyesi üzerine onu gençliğe hazırlamak Büyük Prens'in, Bambi'nin babasının görevidir.

Katı tavırlı Büyük Prens ve yaramaz Bambi birbirlerine alışmakta zorluk çekerler. Gençlerle arası hiç iyi olmayan baba zaman geçtikçe oğluna duyduğu güçlü sevgiyle ona bağlanmaya başlar. Kendinden sonra yerine geçmesini istediği Bambi'den başkası değildir. Ama Bambi'nin ondan ve hayattan öğrenecek daha çok şeyi vardır.

854-Beden Öğretmeni Bay Woodcock 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 28 Aralık 2007
Yönetmen : Craig Gillespie
Senaryo : Michael Carnes , Josh Gilbert
Görüntü Yönetmeni : Tami Reiker
Müzik : Theodore Shapiro
Yapım : 2007, ABD , 87 dk.


Oyuncular

Billy Bob Thornton (Mr. Woodcock) , Seann William Scott (John Farley) , Susan Sarandon (Beverly Farley) , Amy Poehler (Maggie Hoffman) , Melissa Sagemiller (Tracy) , Jacob Davich (Nedderman'in Kardeşi) , Ethan Suplee (Nedderman)

Forest Meadow Ortaokulu Öğrencileri için beden eğitimi dersleri, oyun zamanı değil, sert mi sert Bay Woodcock’un aşağılanmalarına katlanma egzersizidir.

O sınıfın öğrencilerinden biri olan yazar John Farley ise utanç dolu okul günlerini geride bırakmış, ünlü ve özgüven sahibi biri olmuştur. Tatilini annesinin yanında geçirmek isteyen Farley, yıllar önceki kabusuna geri dönecektir. Çünkü annesinin yeni sevgilisi Bay Woodcock'un ta kendisidir.

Paniğe kapılan Farley, son bir çare olarak eski okul arkadaşı Jay Nedderman’ı yardıma çağırır. Bunun sonucunda, Farley, insanın geçmişinden kaçmasının ne kadar zor olduğunu geç de olsa keşfetmiş olur.

853-Get Smart - Akıllı Ol 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Yapım :2008, ABD
Tür :Aksiyon / Komedi / Macera / Suç
Yönetmen :Peter Segal
Senaryo :Tom J. Astle, Matt Ember
Oyuncular :Bill Murray, Steve Carell, Anne Hathaway, Ken Davitian, Alan Arkin, Cedric Yarbrough, Terry Crews, Terence Stamp, John Farley, Larry Miller, David Koechner, Masi Oka, Jonathan Loughran, David Fabrizio, Matthew Glave, Kevin Nealon, Blake Clark, Jane Gilchrist, Dwayne Johnson, Mark Ivanir, Lindsay Hollister, Geoffrey Pierson, Nate Torrence, Kelly Karbacz, Matt Gallini, David Aranovich, Tim Dekay, Jeff Tanner, David Schaap, Jessica Barth, Stephen Dunham, Nicholas Rich, Dalia Marom, Michael Wingate Jones, Molyneau Dubelle, Julian Scott Urena, Karri Turner, Joel Schmidt, Vinicius Machado, Fred Fein, Ryan Seacrest, Daisy , Oliver , Sean Segal, Leonard Stern, Brad Grunberg, Jerry Sherman, Michael P. Catanzarite, Bernie Kopell, James Moses Black, Ivy Bethune, Todd Sherry, Sergei Priselkov, Moshana Halbert, Tatyana Kaboulova, Alex Kudrystky, John Eddins, Danielle Bisutti, Thomas Garner, Carl Crevier, Peter Weireter, Jasper Pendergrass, Felisha Terrell, Bonnie Hellman, David A. Parker, Kerry Lai Fatt, John Abiskaron, Mike Akrawi, Joey Yu, Greg Joung Paik, Richard V. Licata, Dimitri Diatchenko, Bill Romanowski, Arthur Darbinyan, Dalip Singh, David S. Lee
Yapımcı :Bruce Berman, Charles Roven, Michael Ewing
Görüntü Yönetmeni :Dean Semler
Müzik :Trevor Rabin
Süre :1 saat, 50 dk.
Gösterim Tarihi :29 Ağustos 2008



Konusu:

Maxwell Smart (Steve Carell) KAOS adıyla bilinen suç örgütünün dünyayı ele geçirme planlarını çökertmekle görevlidir. ABD casus teşkilatı Control’un kumanda merkezi saldırıya uğrayıp, ajanların kimlikleri ifşa olunca, Teşkilat Amiri’nin (Alan Arkin) her daim istekli analizcisi Maxwell Smart’ı terfi ettirmekten başka şansı kalmaz. Her zaman sahada ajanların süperstarı, korkusuz Ajan 23’le (Dwayne “Rock” Johnson) çalışmanın hayallerini kuran Smart, ne yazık ki kimliği ifşa olmayan tek ajanla, deneyimli, sevimli ama bir o kadar da öldürücü Ajan 99’la (Anne Hathaway) çalışmak durumundadır. Smart ve 99 birlikte KAOS’un büyük planını ve birbirlerini keşfetmeye çok yaklaşmışken, KAOS’un kilit isimlerinden Siegfried (Terence Stamp) ile yardımcısı Shtarker’in (Kenneth Davitian) terör estirirken ceplerini doldurmak peşinde olduklarını keşfederler. Çok az saha deneyimi ve daha da az vakti olan Smart’ın, eğer günü kurtaracaksa, elindeki birkaç yüksek teknolojili casus aygıtı ve dizginlenemez coşkusuyla KAOS’u yok etmesi gerekmektedir.

852-9. Kapı - The Ninth Gate Türkçe Dublaj DVDRip









Yönetmen :Roman Polanski
Senaryo :Arturo Pérez-Reverte, John Brownjohn
Görüntü yönetmeni:Darius Khondji
Müzik:Wojciech Kilar
Tür::Macera
Yıl:1999

Konusu:
Arturo Perez-Reverte'nin "The Club Dumas" isimli kitabından usta Polonyalı yönetmen Roman Polanski tarafından sinemaya uyarlanan "Ninth Gate", zor bulunan kitaplarla ilgilenen Dean Corso'nun (Johnny Depp) gizemli bir işveren tarafından kiralanıp dünyada sadece üç adet orjinal kopyası bulunan The Nine Gates of the Kingdom of Shadows isimli bir 17. yüzyıl el yazmasını bulma görevini almasını anlatıyor. Adam aynı zamanda Corso'dan diğer iki kopyayı bulmasını, diğer kopyayla kıyaslamasını istiyor. Ancak Polanski'nin "Rosemary's Baby" filmini andıran doğa üstü olaylar ortaya çıkıyor. "Ninth Gate"de Lena Olin ve yönetmenin kült oyuncusu Emmanuelle Seigner de rol alıyorlar.

851-İyi Bir Yıl - A Good Year 2007 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 10 Kasım 2006
Yönetmen : Ridley Scott
Senaryo : Marc Klein , Peter Mayle (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Philippe Le Sourd
Müzik : Marc Streitenfeld
Yapım : 2006, ABD


Oyuncular

Russell Crowe (Max Skinner) , Mitchell Mullen (American Man) , Marion Cotillard (Fanny) , Albert Finney (Uncle Henry) , Tom Hollander (Charlie) , Didier Bourdon (Roussel) , Hélène Cardona (Stewardess) , Archie Panjabi (Gemma)

Londra'da yatırım danışmanlığı yapan Max Skinner, amcasından miras kalan üzüm bağını satmak için Provence'e gider. Fakat bu satış işlemi, hiç de tahmin ettiği gibi sorunsuz geçmeyecektir. Üzüm bağının kendisine ait olduğunu iddia eden Amerikalı bir kadının varlığı, ilk zamanlarda canını oldukça sıksa da, zamanla hayatının en keyif verici günlerini geçirdiğinin farkına varacaktır.

Peter Mayle'in kitabından uyarlanan filmin yönetim ve oyuncu kadrosu oldukça sağlam. Blade Runner, Thelma ve Louise, Hannibal gibi unutulmaz filmlerin usta yönetmeni Ridley Scott, Gladyatör'den sonra bir kez daha Russell Crowe ile birlikte çalışıyor.