17 Ocak 2009

891-Yargısız İnfaz 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 4 Ocak 2008
Yönetmen : Gavin Hood
Senaryo : Kelley Sane
Görüntü Yönetmeni : Dion Beebe
Müzik : Paul Hepker
Yapım : 2007, ABD , 120 dk.

Oyuncular : Omar Metwally (Anwar El-Ibrahimi) , Reese Witherspoon (Isabella Fields El-Ibrahimi) , Aramis Knight (Jeremy El-Ibrahimi) , Rosie Malek-Yonan (Nuru El-Ibrahimi) , Jake Gyllenhaal (Douglas Freeman) , Moa Khouas (Khalid El-Emin) , Alan Arkin (Senatör Hawkins) , Peter Sarsgaard (Alan Smith)

Güney Afrika’dan Washington’a giderken tutuklanan Mısırlı Anwar El- Ibrahim, yasadışı olarak bir mahzende saklı tutulur. Kimya mühendisi olan El- İbrahim’e burada türlü işkenceler yapılır. Karısı Isabelle El Ibrahim ise bu belirsiz bekleyişe dayanamaz ve kocasının izini sürmeye başlar.

CIA’e analist olarak giren Douglas’ın ise, gireceği ilk soruşturma bu olmuştur. El- Ibrahim’e uygulanan şiddet arttıkça, Douglas vicdanının sesinden rahatsız olacak ve yaptığı işi sorgulamaya başlayacaktır.

Toronto Film Festivali’nde gösterilmiş olan ve Amerika’nın gün geçtikçe daha da sertleşen politikalarını eleştirmeyi kendine hedef edinmiş olan bu filmin, böyle bir hedef için özellikle senaryo açısından zayıf kaldığı söyleniyor.

890-İnanmak İstiyorum - The XFiles 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Yapım :2008, ABD / Kanada
Tür :Bilim Kurgu / Dram / Gizem
Yönetmen :Chris Carter
Senaryo :Frank Spotnitz, Chris Carter
Oyuncular :Billy Connolly, Gillian Anderson, Amanda Peet, David Duchovny, Adam Godley, Callum Keith Rennie
Yapımcı :Frank Spotnitz, Chris Carter
Görüntü Yönetmeni :Bill Roe
Müzik :Mark Snow
Süre :1 saat, 44 dk.
Gösterim Tarihi :12 Eylül 2008

Konusu:

Filmde ajanlarımız buzlar altında kalmış bir cesedin ve seri şekilde kaybolan bir grup insanın peşindedirler. Hem de bu sefer psişik güçleri olan bir medyumun yardımıyla... Fox Mulder (Duchovny) ile Dana Scully (Anderson) arasındaki komplike ilişkiyi beklenmedik bir yöne taşıyan film, diziden ayrı olarak başlı başına ilerleyen bir hikayeyi takip ediyor. Mulder gerçeği bulma yolundaki sarsılmaz ısrarına devam ederken, tutkulu ve zeki doktor Scully Mulder’ın takip oyununda bir kez daha onun yanında yer almadan edemiyor.

889-Wanted 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Tür : Aksiyon
Gösterim Tarihi : 27 Haziran 2008
Yönetmen : Timur Bekmambetov
Senaryo : Michael Brandt , Derek Haas
Görüntü Yönetmeni : Mitchell Amundsen
Müzik : Danny Elfman
Yapım : 2008, ABD
Oyuncular : James McAvoy (Wesley) , Morgan Freeman (Sloan) , Angelina Jolie (Fox)

Rus yönetmen Bekmambetov'un son projesi Wanted'ta, McAvoy babasının kiralık katil olduğunu öğrenen ve onun izinden gitmeye karar veren heyecanlı bir genç olan Wes'i, Jolie ve Freeman ise oğlana mesleğin inceliklerini öğretecek olan Fox ve Sloan adlı deneyimli katilleri canlandırıyor.

Hayatında oldukça başarısız olan ve bu döngüyü kırmak isteyen Wes, Fox'u tanıdığı günden itibaren bakış açısını değiştirerek benliğinin içinde sinsi sinsi dolaşan kızgın ve öfkeli kurdu serbest bırakır. Eğitimli bir suikastçı olmaksa elbette kolay değildir.

Mark Millar'ın grafik romanından uyarlanan filmin, romandan oldukça farklı olduğu söyleniyor. Wanted’ın bir özelliği de, büyük ilgi toplayan Red One digital kameranın kullanıldığı ilk film olması.

888-Vahiyler - The Book Of Revelation 2007 Türkçe Dublaj DVDRip









Yapım : 2007, Avustralya
Tür : Dram / Gizem / Romantik
Yönetmen : Ana Kokkinos
Senaryo : Andrew Bovell, Ana Kokkinos, Rupert Thomson (Kitap)
Oyuncular : Greta Scacchi, Deborah Mailman, Sibylla Budd, Tom Long, Belinda Mcclory, Colin Friels, Zoe Coyle, Nadine Garner
Yapımcı : Al Clark
Görüntü Yönetmeni : Tristan Milani
Müzik : Cezary Skubiszewski
Süre : 2 saat, 00 dk.

Konusu:

Güç ve seks üzerine erotik bir gizemin peşine takılan hikayesiyle sürükleyici bir yapım.

887-Üç Maynun 2008 Türkçe Dublaj DVDRip









Yapım : 2008, Türkiye / Fransa / İtalya
Tür : Dram
Yönetmen : Nuri Bilge Ceylan
Senaryo : Nuri Bilge Ceylan, Ebru Ceylan, Ercan Kesal
Oyuncular : Yavuz Bingöl, Hatice Aslan, Ahmet Rıfat Sungar, Ercan Kesal, Cafer Köse, Gürkan Aydın
Yapımcı : Zeynep Özbatur
Görüntü Yönetmeni : Gökhan Tiryaki
Süre : 1 saat, 50 dk.
Gösterim Tarihi : 24 Ekim 2008

Konusu:

Küçük zaafların büyük yalanlara dönüşerek parçaladığı bir ailenin gerçeği örtbas ederek her şeye rağmen bir arada kalma çabası. Altından kalkamayacağı acılara ya da sorumluluklara maruz kalmamak adınagerçeği bilmek istememek, onu görmemek, duymamak, hakkında konuşmamak ya da günümüz tabiriyle “Üç Maymun”u oynamak, onun varolduğu gerçeğini ortadan kaldırır mı?

886-Tilki Renart -Renart The Fox 2006 Türkçe Dublaj DVDRip









Konusu:

Ünlü çocuk klasiği “Tilki Renart”ın bol ödüllü çizgi film uyarlaması… Film, 2005’te Montreal’de jüri özel ödülünü ve Brüksel’de ANIMA en iyi uzun metraj ödülünü aldı.
Bu, kurallara karşı gelmeye bayılan kurnaz Tilki Renart’ın ve bahtsız yol arkadaşı Fare Rufus’un hikayesi. Renart, başkalarına ait olan eşyaları kullanmak konusunda oldukça geniş davranıyor; ama o kendisi için değil ihtiyacı olan çocuklar için hırsızlık yapıyor. Düşmanları ile karşı karşıya geldiğinde de zekânın kaba kuvvette üstün geldiğini kanıtlıyor.