20 Temmuz 2008

355-Eragon (2006) Türkçe Dublaj/DVDRip










Tür : Fantastik / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 15 Aralık 2006
Yönetmen : Stefen Fangmeier
Senaryo : Peter Buchman , Lawrence Konner , Mark Rosenthal , Christopher Paolini (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Hugh Johnson
Müzik : Patrick Doyle
Yapım : 2006, ABD


Oyuncular

Edward Speleers (Eragon) , Sienna Guillory (Arya) , Garrett Hedlund (Murtagh) , Djimon Hounsou (Ajihad) , Jeremy Irons (Brom) , John Malkovich (King Galbatorix) , Robert Carlyle (Durza)

Çok eski zamanlarda, yoksul bir çiftçi çocuğu olan Eragon, bir gün ormanda, ışığı gözü kamaştıran, kocaman bir taşa benzeyen bir yumurta bulur. İlk anlarda, ne olduğunu anlamamanın verdiği şaşkınlıkla para edebilecek bir şey bulduğunu düşünürken taşın çatlamasıyla eskilerden kalma bir mirasın peşini kovaldığını anlayacaktır.

354-Ölüm Fısıltısı - Whisper 2007 Türkçe Dublaj/DVDRip











Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 13 Temmuz 2007
Yönetmen : Stewart Hendler
Görüntü Yönetmeni : Dean Cundey
Müzik : Jeff Rona
Yapım : 2007, ABD , 95 dk.


Oyuncular

Josh Holloway (Max Truemont) , Blake Woodruff (David) , Joel Edgerton (Vince Delayo) , Sarah Wayne Callies (Roxanne) , Dulé Hill (Dedektif Miles) , Erika-Shaye Gair (Jenny) , Tara Wilson (Chloe) , Cory Monteith (Punk)

10 yaşındaki David, zengin bir İngiliz ailenin tek çocuğudur. Ailesinden para koparabilmek için kendisini kaçıran Max Harper ve ortağının hedefi olan David, klasik bir kurban olma niyetinde değildir.

Max ve ortağı için fidye amaçlı klasik bir kaçırma olayından farkı olmayan bu durum, David'in sahip olduğu bir takım üstün güçler nedeni ile bir anda kabusa dönüşüverir. Artık iki ortak için de olanların hiç yaşanmamış olmasını dilemekten başka yapılacak bir şey kalmamıştır.

353-Zodiac (2007) Türkçe Dublaj/DVDRip












Tür : Dram / Polisiye / Gerilim
Gösterim Tarihi : 18 Mayıs 2007
Yönetmen : David Fincher
Senaryo : James Vanderbilt , Robert Graysmith (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Harris Savides
Yapım : 2006, ABD , 158 dk.


Oyuncular

Jake Gyllenhaal (Robert Graysmith) , Robert Downey Jr. (Paul Avery) , Mark Ruffalo (Dave Toschi) , Anthony Edwards (Armstrong) , Chloë Sevigny (Graysmith'in kızarkadaşı) , John Terry (Charles Theiriot) , Ione Skye (Kathleen John) , Bijou Phillips (Linda Ferrin) , John Carroll Lynch (Allen Leigh Arthur)

San Francisco'yu yıllarca dehşete boğmuş bir seri katil, bu katili yakalamayı kendilerine takıntı haline getirmiş dört adam ve gerçeklerden yola çıkan bu hikayeyi perdeye taşıyan, seri katil filmlerinin başarılı yönetmeni David Fincher...

Seri katilin bıraktığı ipuçlarını takip ederek olayı aydınlatmayı kendilerine saplantı haline getiren bu dört adamın hayatı, artık katilin hareket alanı içinde şekillenmektedir. Yıllar boyu saldırılarını kesmeyen ve yok olmuş görünürken birden bire yeniden ortaya çıkan bu seri katil, sadece onu yakalamaya çalışanların değil, bütün şehrin kabusu olacaktır. Kurbanlar sadece öldürülenler değil, şehirde yaşayan tüm insanlardır.

352-High Tension - Yüksek Tansiyon 2003 Türkçe Dublaj/DVDRip















Tür : Korku / Gerilim / Dram
Yönetmen : Alexandre Aja
Senaryo : Alexandre Aja , Grégory Levasseur
Görüntü Yönetmeni : Maxime Alexandre
Müzik : François Eudes
Yapım : 2003, Fransa , 91 dk.


Oyuncular

Cécile De France (Marie) , Maïwenn (Alex) , Philippe Nahon (Le tueur) , Franck Khalfoun (Jimmy) , Andrei Finti (Alex'in babası) , Oana Pellea (Alex'in annesi) , Marco Claudiu Pascu (Tom)

351- Çılgın Motorcular - Wild Hogs (2007) Türkçe Dublaj/DVDRip











Tür : Komedi / Macera
Gösterim Tarihi : 27 Nisan 2007
Yönetmen : Walt Becker
Senaryo : Brad Copeland
Görüntü Yönetmeni : Robbie Greenberg
Müzik : Teddy Castellucci
Yapım : 2007, ABD , 99 dk.


Oyuncular

Tim Allen (Doug Madsen) , John Travolta (Woody Stevens) , Martin Lawrence (Bobby Davis) , William H. Macy (Dudley Frank) , Ray Liotta (Jack) , Marisa Tomei (Maggie) , Kevin Durand (Red) , M.C. Gainey (Murdock) , Jill Hennessy (Kelly Madsen)

Stresli bir iş yaşamı ve bol gürültülü, bitmez tükenmez taleplerle dolu aile yaşamı arasında bunalmış olan, orta yaşın üzeri dört kafadar, tüm bu sıkıcı ve monoton yaşamlarından uzaklaşarak birlikte Amerika'nın derinlerine doğru bir motorsiklet yolculuğuna çıkmaya karar verirler.

Kimsenin kendilerine karışmayacağı sonsuz bir özgürlük duygusu ile yollara döküldüklerinde büyük bir heyecan içinde olsalar da, kısa zamanda bu 'özgür' yaşamın aslında sandıkları kadar cazip olmadığını anlayacaklardır. Ne de olsa yıllardır motorsiklet selesi yerine rahat koltuklarına oturarak keyfe alışmışlardır. Acemilikleri ile bir dolu komik olayın başlarına geleceği bu yolculuk, hayatlarında unutamayacakları bir maceraya yol açacaktır.

350-Sığınak Outpost 2008 Türkçe Dublaj/DVDRip











Yönetmen / Directors
Steve Barker

Oyuncular / Actors
Ray Stevenson
Julian Wadham
Richard Brake
Paul Blair
Brett Fancy
Enoch Frost
Julian Rivett
Michael Smiley
Mark Smith

Zaten ölü olan bir şeyi öldüremezsin. Savaş Doğu Avrupa’yı yakıp yıkarken, paralı askerlerden oluşan son derece güçlü bir grup, ölümcül bir görev üstlenmiştir. Fakat karşılaştıkları düşman, onları korkudan titretmek için yeteri kadar sert ve korkunç olacaktır. Kendi yöntemleriyle savaşan yarım asırlık Nazi savaşçıları tarafından etrafları sarılan askerler neye uğradıklarını şaşırır. Çünkü bu ordu, üzerlerinde kimyasal deneyler yapılmış ve insan üstü güce sahip askerlerden oluşan bir ordudur. Bu deneyin ardından hayatta kalan korkunç Nazi askerleri, şimdi diğer askerler ve tüm dünya için bir kabusun başrolünü oynamak için hazırdır.