15 Haziran 2008

152-Recep İvedik (2008) - DVDRip
















Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008
Yönetmen : Togan Gökbakar
Senaryo : Serkan Altuniğne , Şahan Gökbakar
Yapım : 2008, Türkiye
Süre : 101 dk.

Oyuncular
Hakan Bilgin , Şahan Gökbakar , Fatma Toptaş
Tuluğ Çizgen , İsmail Hakkı Taslak

Filmin Konusu
Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder.

Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder.

Tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek...

151-Zor Ölüm 3 - 1995 Die Hard: With a VengeanceTürkçe Dublaj/DVDRip











Tür : Aksiyon / Komedi / Macera
Yönetmen : John McTiernan
Senaryo : Roderick Thorp , Jonathan Hensleigh
Görüntü Yönetmeni : Peter Menzies Jr.
Müzik : Michael Kamen
Yapım : 1995, ABD , 131 dk.


Oyuncular

Bruce Willis (John McClane) , Jeremy Irons (Simon Peter Gruber) , Samuel L. Jackson (Zeus Carver) , Graham Greene (Joe Lambert) , Colleen Camp (Connie Kowalski) , Larry Bryggman (Müfettiş Walter Cobb) , Anthony Peckham (Ricky Walsh)

New York'lu polis dedektifi John McClane, bu kez kendisinden ve NY şehrinden intikam almaya çalışan Simon takma adlı bir cani ile mücadele etmektedir. Simon tarafından şehrin çeşitli yerlerine yerleştirilmiş bombaları bulup etkisiz hale getirebilmek için onun bilmecelerini çözmek zorunda kalan McClane'e, Harlem'de tanıştığı sinirli dükkan sahibi Zeus da yardımcı olacaktır.

Zor Ölüm serisinin ilk filmini de yöneten John McTiernan, serinin bu üçüncü filminin de yönetmen koltuğuna oturmuş. Filmde, Bruce Willis'e, Zeus rolüyle usta aktör Samuel L. Jackson eşlik ediyor. New York'u tehdit eden cani Simon'ı ise Jeremy Irons canlandırıyor.

Film, Amerika dışında yaptığı 254 milyon dolarlık gişe hasılatıyla vizyona girdiği 1995 yılında en çok iş yapan film olmuştu.

150-Zor Ölüm 2 - 1990 Die Hard 2 Türkçe Dublaj/DVDRip














Tür : Macera / Aksiyon / Polisiye
Yönetmen : Renny Harlin
Senaryo : Steven E. de Souza , Doug Richardson , Walter Wager (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Oliver Wood
Müzik : Michael Kamen
Yapım : 1990, ABD , 124 dk.


Oyuncular

Bruce Willis (Dedektif John McClane) , Bonnie Bedelia (Holly M. Gennero McClane) , William Atherton (Richard Thornburg) , Reginald VelJohnson (Çavuş Al Powell) , Franco Nero (General Ramon Esperanza)

Dedektif Mcclain (Bruce Willis) bir kez daha başını derde sokmuştur. Washington'un Dulles havaalanı üzerinde turlamakta olan yolcu uçağında karısı da bulunmaktadır. Havaalanı iniş sistemi teröristler tarafından ele geçirilmiştir ve onların kontrolündedir.

John, nerdeyse her hareketine muhalefet eden havaalanı yetkililerine rağmen teröristleri yenmeli ve uçağın yakıtı bitmeden yere inmesini sağlamalıdır.

149-Zor Ölüm - Die Hard 1988 Türkçe Dublaj/DVDRip















Tür : Aksiyon / Gerilim
Yönetmen : John McTiernan
Senaryo : Jeb Stuart , Steven E. de Souza , Roderick Thorp (Kitap)
Görüntü Yönetmeni : Jan De Bont
Müzik : Michael Kamen
Yapım : 1988, ABD , 131 dk.


Oyuncular

Bruce Willis (John McClane) , Alan Rickman (Hans Gruber) , Bonnie Bedelia (Holly Gennaro McClane) , Reginald VelJohnson (Çavuş Al Powell) , Alexander Godunov (Karl) , Paul Gleason (Dwayne T. Robinson) , De'voreaux White (Argyle) , William Atherton (Thornburg)

Bir grup terörist, Los Angeles'ta bir gökdeleni ele geçirip içeridekileri rehin alırlar. Fakat bir kişi binaya sızmayı başarmıştır, izindeki polis dedektifi John McClane. Karısı binadaki bir ofis partisindeyken rehin alınan McClane, ağır silahlı teröristlere karşı tek başına savaş açacaktır.

Zor Ölüm serisinin ilk filmi olan ve düşmek bilmeyen yüksek temposu ile gişelerde büyük başarı toplayan yapım, Bruce Willis'in de çıkış filmlerinden biri olarak kabul ediliyor.

148-Ninja Kaplumbağalar (TMNT) 2007 Türkçe Dublaj/DVDRip










Tür : Fantastik / Aksiyon / Animasyon
Gösterim Tarihi : 23 Mart 2007
Yönetmen : Kevin Munroe
Yapım : 2007, ABD
Süre : 86 dk.

Filmin Konusu
Başıbozukluk ve bir dizi garip olay, New York City sokaklarını güvensiz bir yer haline getirmiştir. Şehrin Ninja Kaplumbağalar'ın varlığına her zamankinden çok daha fazla ihtiyacı vardır ama Kaplumbağalar'ın durumu da, şehrin düzeninden farksızdır.

Raphael, Donatello ve Michelangelo kayıptır ve haklarında hiç bir haber de yoktur. Arkadaşlarını bularak şehrin düzenini sağlamak ve geçmişteki birlikteliklerini yeniden yaratabilmek, artık sadece Leonardo ve Efendi Splinter'ın elindedir.

Uzun bir aradan sonra yeniden beyazperde'de olan Ninja Kaplumbağalar, bu kez önceki filmlerin aksine tamamen animasyon teknikleri ile çekildi.