2 Temmuz 2008

241-Lara Croft: Tomb Raider (2001) Türkçe Dublaj/DVDRip









Tür : Macera / Aksiyon / Video Oyunu
Gösterim Tarihi : 21 Eylül 2001
Yönetmen : Simon West
Senaryo : Patrick Massett , Simon West , John Zinman
Görüntü Yönetmeni : Peter Menzies Jr.
Müzik : Bono , Trent Reznor , Adam Clayton
Yapım : 2001, ABD , 100 dk.


Oyuncular

Rachel Appleton , Leslie Phillips , Daniel Craig , Noah Taylor (Bryce) , Angelina Jolie (Lara Croft) , Iain Glen (Manfred Powell) , Jon Voight (Lord Richard Croft) , Chris Barrie (Hillary the Butler)

90'lara damgasını vuran ve en çok satan video oyunları arasında yer alan Tomb Raider, 3 boyutlu poligonlardan oluşan kahramanı Lara Croft'u da hayranlarının fantezilerine yerleştirdi. Efsane şimdi dev bütçeli bir Hollywood filmi olarak karşımızda.

Lara Croft, aristokrat bir İngiliz ailesinin seçkin okullarda eğitim görmüş kızı. Ama rahat bir hayat yerine macerayı seçmiş. Dünyanın her yerindeki en tehlikeli ve esrarlı mekanları ziyaret edip, kayıp hazineler ve uygarlıkları keşfediyor.

Sayısız lisanı ana dili gibi konuşabilen genç ve güzel kadın dövüş sanatlarında da usta ve macera için yanıp tutuşuyor. Ama şimdi hayatının en büyük mücadelesini vermek üzere: Uzay ve zamanda kaybolmuş çok çok eski bir kalıntının her iki parçasını da bulmak zorunda. Bulunduğu zaman sahibine dünya üzerindeki en büyük gücü veren ödüle ulaşmak için güzel Lara öncelikle, çok güçlü ve tehlikeli bir tarikatla başa çıkmak zorunda.