24 Ocak 2009

984-Baskın - Assault on Precinct 13 - 2005 Türkçe Dublaj DVDRip








Tür : Gerilim / Aksiyon
Gösterim Tarihi : 8 Nisan 2005
Yönetmen : Jean-François Richet
Senaryo : James DeMonaco
Görüntü Yönetmeni : Robert Gantz
Müzik : Graeme Revell
Yapım : 2005, ABD , 109 dk.


Oyuncular

Ethan Hawke (Jake Roenick) , Laurence Fishburne (Marion Bishop) , Maria Bello (Alex Sabian) , Drea de Matteo (Iris Ferri) , John Leguizamo (Beck) , Aisha Hinds (Anna) , Currie Graham (Michael Kahane)

Yılbaşı günü Cleveland'ın en kötü kenar mahallerinden birinde, 40'lı yıllardan kalma tek katlı polis karakolu boşaltılmadan önceki son gününü yaşamaktadır. Aylar önce bir uyuşturucu baskınında aldığı fiziksel ve psikolojik yaraların sonucu masa başına çivilenmiş polis memuru Roenick'e kolay görünen bir görev verilmiştir; kaşarlanmış polis memuru O'Shea ve işe yaramaz sekreter Ferris ile birlikte 1 Ocak sabahına dek karakola bekçilik etmek.

Aynı gün cinayetten tutuklanan çete reisi Nicholas Zambrano da bir otobüs ile hapishaneye nakledilmektedir. Şehri felç eden kar fırtınası yüzünden otobüstekiler geceyi geçirmek için Roenick'in karakoluna sığınırlar. Kar fırtınasından yararlanan kimliği belirsiz kişiler karakola saldırır. Saldırganlar Zambrano'nun peşinde gibidirler. Roenick otobüsle gelen suçluları ve bir avuç memuru örgütleyerek, sabah yardım gelene dek hayatta kalma savaşı vermek zorundadır.